۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۹
کد خبر: ۴۵۳۸۷
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز با اشاره به لزوم ساخت طرح جامع دفع آب‌های سطحی نیاز اصلی شهر گفت: تا زمانی که شبکه دفع آب‌های سطحی ساخته نشود اهواز مشخصات یک کلانشهر را به دست نمی‌آورد.
به گزارش پایداری ملی، فردوس کریمی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز در نمایشگاه دستاورد‌های چهل سال انقلاب اسلامی با اشاره به نبود شبکه دفع آب‌های سطحی در اهواز گفت: در حال حاضر به دلیل نبود شبکه دفع آب‌های سطحی با هر بارش باران خیابان‌ها از آب مملو می‌شوند.

وی ادامه داد: شبکه فاضلاب براساس سرانه جمعیت ساخته شده اند و ظرفیت نگهداری آب‌های سطحی را ندارند از همین رو لازم است ظرف یک بازه زمانی ۱۰ ساله این شبکه در اهواز ساخته شود.

کریمی تصریح کرد: در زمان اجرای پروژه‌های زیرساختی باید پیش از بهره برداری تمام زوایای آن به لحاظ کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد، در نقطه‌ای از شهر محله کیانشهر ساخته شده، اما به دلیل رعایت نکردن الزامات مهندسی با هر بارش باران شاهد تجمع مقدار زیادی آب باران هستیم.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود یکی از دلایل کاهش افت فشار در آب شرب اهواز را شکستگی خط آبرسانی غدیر عنوان کرد و افزود: ۶۰ درصد آب شرب اهواز از طریق کانال غدیر تامین می‌شد، اما آبانماه امسال این خط لوله شکست.

کریمی گفت: از پاییز به دلیل شکستگی خط لوله غدیر، رودخانه کارون منبع اصلی تامین آب شرب اهواز شد که به دلیل پایین دست بودن برای تصفیه آب مشکلاتی وجود داشت.

مدیرعامل آبفا اهواز با اشاره به لزوم دقت و هزینه بالا در تصفیه آب شرب اهواز تصریح کرد: آب کارون دارای کدورت بالایی است به همین جهت تصفیه آن شرایط ویژه‌ای را می‌طلبد به طور نمونه در یک روز برای تصفیه آب شرب اهواز حدود ۳۷ تن مواد شیمیایی استفاده شد.

وی اظهار داشت: کانال سلمان به عنوان یک کانال جایگزین و پدافند غیر عامل با کمک متولیان سازمان آب و برق ظرف ۲۴ روز ساخته شد تا بخشی از مشکل افت فشار آب شرب در اهواز حل شود.

کریمی افزود: در برنامه جامع شهر اهواز ساخت تصفیه خانه کیانشهر با ظرفیت هفت مترمکعب بر ثانیه در کیانشهر، پنج متر مکعب بر ثانیه در کوت امیر و یک متر مکعب بر ثانیه در شیبان پیش بینی شده است.

وی ادامه داد: از سال گذشته ساخت ۸۴ پروژه در نقاط مختلف کلانشهر اهواز آغاز شده که هفده مورد از اعتبارات نفت، ۲۱ پروژه از اعتبارات جاری، ۱۰ مورد از اعتبارات دولت و مابقی از سایر منابع است.

سالهاست که مساله آبگرفتگی معابر و بالازدگی فاضلاب شهری پس از هر بارش باران به یک معضل برای شهروندان اهوازی تبدیل شده است، اما با وجود انتقادات بسیار هنوز هیچ راه حل دایم و حتی موقتی برای رفع آن ارایه یا اجرا نشده است. بیش از ۲۰۰ نقطه در اهواز در زمان بارندگی دچار آبگرفتگی می‌شوند.

گزارش خطا
برچسب ها: اهواز
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر