۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۰
کد خبر: ۷۸۲۵۸
عراق خبر داد

کشف و پاکسازی آلودگی رادیو اکتیو در ناحیه‌ای در بغداد

کشف و پاکسازی آلودگی رادیو اکتیو در ناحیه‌ای در بغداد
نهاد ملی نظارت هسته‌ای، پرتوی، شیمیایی و زیستی عراق از کشف آلودگی رادیواکتیو در ناحیه‌ای در بغداد پایتخت این کشور خبر داد و اعلام کرد که عملیات پاکسازی آلودگی آغاز شده است.

به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از ایرنا، شبکه روسیا الیوم نوشت؛ بر اساس بیانیه این نهاد که خبرگزاری رسمی عراق (واع) آن را منتشر کرد، با نظارت و پایش میدانی مستقیم نهاد ملی نظارت هسته‌ای، پرتوی، شیمیایی و زیستی، دستگاه‌های ذی‌ربط به روند پاکسازی آلودگی ردایو اکتیو کشف شده در یکی از پایه‌های پل توپچی ادامه می‌دهند.

در این بیانیه آمده است که عملیات پاکسازی از سوی سازمان انرژی اتمی عراق، اداره پسماند‌های پرتوی و تصفیه تأسیسات هسته‌ای انجام می‌شود.

محمد جاسم محمد مدیر اداره شرایط اضطراری هسته‌ای و پرتوی عراق اعلام کرد که اقدامات میدانی شامل ایزوله‌سازی محل، محصور کردن آن با نوار‌های هشدار دهنده و محدود کردن ورود به منطقه صرفاً برای افراد مجاز بوده است.

وی گفت: همچنین تدابیر پیشگیرانه‌ای برای جلوگیری از گسترش آلودگی از جمله استفاده از مواد عایق و ایجاد محیط کاری ایمن برای تیم‌های فنی اتخاذ شده است.

نهاد ملی نظارت هسته‌ای، پرتوی، شیمیایی و زیستی عراق ضمن تأکید بر تداوم نظارت و پایش میدانی تا پایان عملیات پاکسازی و بازگشت محل به وضعیت ایمن، اعلام کرد که تمامی اقدامات مطابق با ضوابط مصوب و با هدف حفاظت از شهروندان، کارکنان و محیط پیرامونی انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر