۰۹ تير ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۲
کد خبر: ۳۷۴۸
دستاوردی جدید در عرصه کشاورزی؛
با توجه به پایین بودن PH اگریزیم قابلیت جذب بهتر عناصر غذایی در خاک برای گیاهان محقق شد.
علیرضا ابراهیم پور، پژوهشگر پارک علم و فناوری کرمان،گفت: اگریزیم ترکیبی معدنی و طبیعی است که مهمترین خصوصیتش PH پایین آن است، چرا که PH اغلب آبهای آبیاری و خاک های کشور ما بیشتر از 7 و حتی 8 است، در حالی که PH اگریزیم 5_4 است، چنانچه بهترین PH جذب عناصر غذایی خاک توسط گیاهان 7_6 است. 

وی افزود: با مخلوط نمودن اگریزیم با خاک یا کودهای آلی (حیوانی) قابلیت جذب عناصر غذایی مهمی همچون فسفر، آهن، روی، منگنز و مس افزایش می یابد و البته تحمل گیاهان در برابر تنش های محیطی، آفات و بیماری های گیاهان نیز افزایش می یابد. 

ابراهیم پور تصریح کرد: البته مقدار مصرف اگریزیم برای گیاهان متفاوت است، چنانچه نوع گیاهان موجب افزایش یا کاهش میزان مصرف این نوع محصول برای افزایش جذب عناصر غذایی می شود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر