با توجه به پایین بودن PH اگریزیم قابلیت جذب بهتر عناصر غذایی در خاک برای گیاهان محقق شد.
علیرضا ابراهیم پور، پژوهشگر پارک علم و فناوری کرمان،گفت: اگریزیم ترکیبی معدنی و طبیعی
است که مهمترین خصوصیتش PH پایین آن است، چرا که PH اغلب آبهای آبیاری و
خاک های کشور ما بیشتر از 7 و حتی 8 است، در حالی که PH اگریزیم 5_4 است،
چنانچه بهترین PH جذب عناصر غذایی خاک توسط گیاهان 7_6 است.
وی
افزود: با مخلوط نمودن اگریزیم با خاک یا کودهای آلی (حیوانی) قابلیت جذب
عناصر غذایی مهمی همچون فسفر، آهن، روی، منگنز و مس افزایش می یابد و البته
تحمل گیاهان در برابر تنش های محیطی، آفات و بیماری های گیاهان نیز افزایش
می یابد.
ابراهیم پور تصریح کرد: البته مقدار
مصرف اگریزیم برای گیاهان متفاوت است، چنانچه نوع گیاهان موجب افزایش یا
کاهش میزان مصرف این نوع محصول برای افزایش جذب عناصر غذایی می شود.