۱۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۷
کد خبر: ۲۰۲۲۳
ممعاون صنعت و بومی سازی قرارگاه پدافند سایبری:
معاون صنعت و بومی سازی قرارگاه پدافند سایبری گفت: راه مقابله با سلطه سایبری جایگزینی محصولات بومی به جای محصولات خارجی است.
محسن اعظمی روز یکشنبه درهمایش اقتصاد مقاومتی با موضوع حمایت از تولیدات بومی در حوزه سایبری در تالار ولایت دانشگاه آزاد اسلامی اراک افزود: راه تقویت زیرساخت ها تکیه بر دانش فنی بومی است و باید راه نفوذ بر بیگانگان سد شود تا در برابر تهاجم فضای سایبری مصون بمانیم.

وی افزود: رویکرد جدیدی با عنوان جنگ نسل چهارم مطرح شده که ضروری است برای مقابله با آن منسجم و دارای برنامه باشیم.

معاون صنعت و بومی سازی قرارگاه پدافند سایبری گفت:پدافند غیرعامل به معنای دفاع غیرنظامی و بدون سلاح است و فضای سایبری مرز خاص و تعیین شده ای ندارد و هرکس با یک IP که یک مهاجم تلقی می شود و با رویکرد مغرضانه می تواند تهدید علیه کشور باشد.

معاون صنعت و بومی سازی قرارگاه پدافند سایبری گفت: زیر ساخت ها زمانی امن هستند که تمامی مراحل تولدی شامل معماری، طراحی در اختیار متخصصان داخلی باشد و هیچ کشوری امنیت خود را به دست کشور دیگری نمی سپارد.

اعظمی با بیان اینکه دارائی ها و مراکز حیاتی و حساس باید به مباحث پدافند غیرعامل مجهز شوند، افزود: در ایران نیز از سال 1382 با تشکیل سازمان پدافند غیرعامل به این مهم توجه ویژه ای شده است.

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل باید نقش بازدارندگی داشته باشد، گفت: قدرت کشور در زمینه پدافندعامل و غیرعامل باید به گونه ای باشد که دشمن جرات حمله نکند و درصورت تهاجم نیز هیچ آسیبی وارد نشود.

وی افزود: در عصر کنونی نوع و ماهیت جنگ ها در حال تغییر از جنگ نظامی به جنگ نرم و فضای سایبری است وهنوز بخشی ازحوزه پدافند غیرعامل ناشناخته است که باید برای مسئولان شناخته شود.

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری مرکزی نیز در این همایش گفت: جنگ در منطقه با حمایت کشورهای حوزه خلیج فارس شکل گرفته و با قتل و تجاوز در کشورهای اسلامی روبه گسترش است.

سردار نورخدا قاسمی، به حضور گروه تکفیری داعش در حمله به کشورهای اسلامی اشاره کرد و افزود: مهمترین راه مقابله با داعش مقاومت وترویج تفکر شیعه محوری است.

وی گفت: دشمنان در منطقه امروز به راه نظامی نمی اندیشند بلکه خسارت را در حوزه های نرم جستجو می کنند.

قاسمی گفت: کسانی که در کنترل و ادامه جنگ در یمن بازمانده اند و در سوریه به علت مقاومت اسلامی راه نفوذ داعش بسته شده به هر ترفند دیگری برای خسارت و تجاوز دست می زنند.

سردار قاسمی اظهار کرد: نظام سلطه دست بردار نیست و ما باید با اتکا به دانش بومی محصولات کیفی تولید کنیم و در صورت وجود نقص و ایراد برای رفع اشکالات بیشتر بکوشیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اراک نیز در این همایش با بررسی جنبه های اقتصاد مقاومتی گفت: مقاومت باید مبتنی بر مردم، نیروهای انسانی و علوم روز دنیا باشد. 

علیرضا نظام آبادی افزود: دانشگاه به عنوان مرکز امن باعث پرورش نیروی انسانی، شناسایی و رصد فشارها و شیوه برخورد است و به عنوان موتور محرک جامعه افکار ژرف رهبری را به جامعه اشاعه می دهد و در هر بخشی موجب عزت و افتخار کشور می باشد.

وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اراک آمادگی دارد هر طرح تحقیقاتی اقتصاد مقاومتی را برای اجرای منویات مقام معظم رهبری به انجام برساند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر