
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پایداری ملی، در این جلسه شورا، ضمن مرور دستورالعملهای دهگانه ابلاغی سازمان پدافند غیرعامل کشور و تأکیدات استاندار محترم کرمان، برنامههای عملیاتی دستگاههای اجرایی در حوزه مصونسازی، کاهش آسیبپذیری و مقابله با تهدیدات در زیرساختهای حیاتی، حساس، مهم و قابل حفاظت استان بررسی گردید.
دکتر رحمان جلالی در این شورا با تأکید بر لزوم آمادگی همهجانبه دستگاهها، اظهار داشت: مهمتر از ایجاد امنیت، تقویت احساس امنیت در جامعه است. در شرایط کنونی بینالمللی، باید هوشیارانه با سرمایه گذاریهای دشمن در فضای روانی جامعه مقابله کنیم.
وی همچنین با اشاره به اهمیت اجرای دقیق الزامات پدافند غیرعامل و دستورالعملهای دهگانه ابلاغی سازمان پدافتدغیرعامل کشور به عنوان "فصلالخطاب"، تأکید کرد: این موارد مبنای ارزیابی عملکرد مدیران دستگاههای اجرایی استان کرمان در سال جاری خواهد بود.
وی با تأکید بر آمادگی عملیاتی دستگاهها گفت: دستگاههای اجرایی خدمترسان و زیرساختی استان باید همانند نیروهای مسلح، از آمادگی لازم برای پاسخگویی بهموقع در برابر تهدیدات برخوردار باشند.
وی افزود: تمامی دستگاهها بهویژه نهادهای خدماترسان و زیرساختی، موظف به تدوین سناریوهای عملیاتی متناسب با وضعیت تهدیدات احتمالی هستند تا با افزایش سطح تابآوری، امکان بازگشت پذیری سریع به شرایط عادی فراهم شود.
در ادامه، کریمی مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان با اشاره به جزئیات دستورالعمل ابلاغی و اهداف آن، گفت: افزایش توان دفاعی دستگاههای اجرایی در صیانت از زیرساختها از اولویتهای اصلی پدافندغیرعامل استان در سال جاری است.
کریمی با تأکید بر لزوم تقویت سامانههای ارتباطی امن در استان، تصریح کرد: توان اطفای حریق و امداد رسانی در زیرساختهای حیاتی نیز باید ارتقاء یابد تا در صورت وقوع تهدید یا مخاطره، با حفظ پایداری خدمات، به سرعت به شرایط عادی بازگردیم و اختلالی در خدمترسانی به مردم ایجاد نشود.