ویروس پلیس: این بدافزار دردسرسازترین نوع برای کاربران و شرکتهای آیتی بود، با آلوده شدن رایانه کاربر به این بدافزار پیغامی بر روی صفحه نمایشگر ظاهر میشد که در آن ادعا شده بود که به دلیل دانلود فایلها و اطلاعات به صورت غیرقانونی از سوی کاربر؛ رایانه وی مسدود میشود.
نسخههای اخیر این بدافزار، تصویری که از طریق وبکم این کاربر گرفته شده بود را نیز نشان میداد تا تهدید خود را واقعیتر جلوه دهد. این بدافزار برای پاک کردن بدافزار و بازیابی سیستم شماره حسابی را به کاربر ارائه میداد و از کاربر درخواست جریمه میکرد.
فلیم: ویروسی از خانواده استاکسنت که جزء قدرتمندترین ابزارهای جنگ سایبری به شمار میآید و هدف اصلی این آلودگی کشورهای غرب آسیا بود.
فلش بک: باتنتی که بستر سیستم عامل ویندوز را پشت سر گذاشته و وارد سیستمعاملهای مک شده بود؛ این باتنت با وارد شدن به سیستم عامل مک، ادعای شرکت اپل مبنی بر امنیت بالای سیستمهایش را، زیر سوال برد.
زئوس: این تروژان اطلاعات کاربرانی را که امور بانکی خود را به صورت الکترونیک انجام میدادند، سرقت مینمود. اگر چه این بدافزار از قبل شناخته شده بود امّا در این سال شیوع بیشتری پیدا نمود و گونههای جدید آن نهتنها رایانهها را آلوده میکردند بلکه با نفوذ به حفرههای امنیتی سیستمعامل گوشیهای هوشمند، بانکهایی که اطلاعات مورد نیاز کاربران خود را به گوشیهای آنها میفرستاد، آلوده میکرد.
کوبفیس: نوعی بدافزار دروغپرداز بود که در طول این سال با پخش داستانهای متفاوت در مورد اتفاقات جعلی، کاربران شبکههای اجتماعی را ترغیب میکرد تا با کلیک کردن بر روی آنها باعث پخش این کرم شوند. این کرم پس از آلوده ساختن رایانه، به منظور جلوگیری از شناسایی شدن توسط آنتیویروسها، از وصل شدن سیستم کاربران به وبسایتهای امنیتی نیز جلوگیری میکرد.
کیت آسیبپذیری BlackHole : یکی از رایجترین کیتهای ایجاد کننده بدافزار در سال گذشته بود. این کیت حفرههای امنیتی برنامههای مختلف خصوصا جاوا و ادوبی را یافته و آسیبپذیریهای گوناگون را از طریق این کیت بر روی رایانه کاربران نصب میکرد.