۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۴۸۶۳۲
مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: تمامی امکانات دستگاه های اجرایی برای مقابله با آفت ملخ صحرایی جهت کمک به جهاد کشاورزی بسیج گردند.

به گزارش پایداری ملی، وحید محمدی‌تبار در نشست ستاد مدیریت بحران گچساران با موضوع مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجر که از بهمن ماه سال گذشته وارد کشور و نیاز است مبارزه با این آفت قبل از شیوع صورت گیرد، اظهار کرد: با توجه به نامگذاری مقام معظم رهبری به سال رونق تولید و بنا به وضعیت و شرایط اقتصادی در سطح ملی در مواجهه با استکبار جهانی داریم فعالیت در بخش هایی از جمله زراعت، باغات، دامپروری، دامداری  و کشاورزی یکی از اولویت‌های دولت در رونق تولید است.

 وی با اشاره به مشاهده ملخ های صحرایی در برخی از مناطق شهرستان گفت:  ملخ‌های مهاجر صحرایی از بهمن ماه سال گذشته از جنوب آفریقا و شبهه جزیره عربستان به جنوب ایران وارد شد و محصولات زراعی، باغی و منابع طبیعی استان‌های خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان، جنوب کرمان و سیستان و بلوچستان  در معرض تهدید قرار گرفتند.

 محمدی‌تبار ادامه داد: آفاتی که با عنوان ملخ‌های صحرایی شهرت دارند و قوی‌ترین و خطرناک‌ترین نوع از گونه ملخ‌ها هستند.

 وی با بیان اینکه  این پدیده هیچ ربطی به سیل جاری شده در نقاط مختلف کشور ندارد، گفت:  این ملخ‌ها با ورود از کشورهای حاشیه خلیج فارس و شبه عربستان که متأسفانه کشور عربستان توجهی به این مسئله و مبارزه با ملخ‌ها انجام نداده، به همین دلیل این ملخ‌ها وارد کشور ما شده است.

 این مسوول  با بیان اینکه ملخ‌ها روزانه تا دو برابر وزن خود تغذیه می‌کنند و می‌توانند خسارت سنگینی را به مزارع و باغات کشور وارد کنند، عنوان کرد:  این ملخ‌ها می‌توانند خسارت سنگینی به باغات و زمینهای زراعی و محصولات کشاورزی وارد کنند و حتی می‌توانند از تنه درختان نیز تغذیه کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت:  این ملخ‌ها همه گیاهان سر راه خود را می‌خورند و اگر کنترل نشوند روزانه 200 تا 400 کیلومتر قدرت پروازی و در صورت مبارزه نکردن تا سه هزار و 500 کیلومتر قدرت جابه جایی دارند.

محمدی ‌تبار با بیان اینکه مصوبات در جلسه لازم اجرا هستند، اذغان کرد: فرمانداران شهرستان های هشت گانه کهگیلویه و بویراحمد، دستگاه های اجرایی منابع طبیعی و آبخیزداری، امور عشایر و محیط زیست و سایر دستگاه های اجرایی در صورت ضرورت به کمک جهاد کشاورزی برای مبارزه با آفت ملخ خواهند آمد.

وی افزود: با توجه به اهمیت مقابله جدی با ملخ های صحرایی برای کاهش آسیب های اقتصادی ناشی از حمله این ملخ ها به مزارع و باغات تمامی امکانات دستگاه های اجرایی برای مقابله با این آفت جهت کمک به جهاد کشاورزی بسیج گردند.

محمدی‌تبار ادامه داد: در حال حاضر  اعتباراتی از سوی مدیریت بحران برای مقابله با این پدیده تخصیص داده شده که  این مبلغ در اختیار قرار خواهد گرفت  تا بتوان با سرعت و کیفیت بیشتری با این پدیده مقابله کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر