به گزارش پایداری ملی، کرم رضائی با اشاره به اینکه سند چشم انداز شرکت توانیر در افق سال ۱۴۰۴ با اهدافی ۱۲ گانه برای صنعت برق ترسیم و نهایی شد،گفت: از جمله اهداف ۱۲ گانه می توان به تاب آوری شبکه و توانمندی صنعت در مدیریت بحران و پدافند غیرعامل، اتوماسیون و هوشمندسازی شبکه برق، کسب فناوریهای نوین و کاربردی، مرکزیت تبادل برق در منطقه و مدیریت عرضه و تقاضای برق اشاره کرد.
معاون تحقیقات و منابع انسانی شرکت توانیر گفت: مدیریت عرضه و تقاضای کارا، مطمئن، پایدار و فراگیر برق، ماموریتی تعریف شده برای دستیابی به چشم انداز ترسیم شده شرکت توانیر در افق ۱۴۰۴ است.
وی افزود: طرح تدوین «سند مدیریت استراتژیک صنعت برق تا افق ۱۴۰۴» به عنوان گامی در جهت تحقق چشم انداز ۲۰ ساله جمهوری اسلامی ایران، برنامه راهبردی ۱۴۰۴ وزارت نیرو و همچنین نقشه راه صنعت برق که تصویری از آینده مطلوب را برای صنعت برق نمایان می سازد شروع شده است.
معاون تحقیقات و منابع انسانی توانیر همچنین با اشاره به ارزشهای محوری شرکت توانیر، عمده ترین ارزشهای تعریف و تدوین شده را پایبندی به قانون، نظم و انضباط، پایبندی به ارزشهای دینی، اخلاقی و حرفه ای، مشتری مداری و تکریم ذی نفعان، پاسخگویی مسوولانه، گردش شفاف اطلاعات، تعامل سازنده با جامعه و ارتقای سطح اعتماد عمومی عنوان کرد.
وی در ادامه از آینده نگری و تلاش برای آینده روشنتر، خودباوری، خلاقیت و نوآوری، مشارکت سازمانی و کار گروهی، خدمت رسانی پایدار با کیفیت، به موقع و ایمن، دانش گرایی، یادگیری و تعالی سازمانی و بهره وری، توسعه پایدار و توجه به الزامات زیست محیطی و احترام به مالکیت مادی و معنوی به عنوان دیگر ارزشهای محوری شرکت توانیر برای رسیدن به توانیر آرمانی یاد کرد.
وی با بیان اینکه موضوع مدیریت استراتژیک یکی از بحثهای پرتکرار و با اولویت بالا در طرحهای تعالی سازمانی بوده و همکاران بر شکل گیری مدیریت استراتژیک در صنعت برق اعتقاد داشتند، اظهار داشت: با همکاری دفتر توسعه مدیریت و بهره وری شرکت توانیر دراواخر سال ۹۵ این طرح آغاز و با پیگیریهای انجام شده، دکتر امیران به عنوان مشاور این طرح انتخاب شد.
در آخرین جلسه شورا ۱۲ هدف استراتژیک برای صنعت برق کشور نهایی و جهت بررسی و تصویب به هیات مدیره اعلام شده که به شرح ذیل است:
اهداف استراتژیک صنعت برق:
۱- تأمین برق مطمئن و پایدار
۲- تأمین برق اقتصادی
۳- کاهش تلفات برق
۴- اصلاح، بهینه سازی و توسعه زیرساختهای شبکه برق
۵- تأمین منابع مالی و تنوع بخشی به سبد سرمایه گذاری در برق
۶- ارتقای سطح رضایتمندی مشترکان، متقاضیان و سایر ذی نفعان
۷- انطباق فعالیتها با ملاحظات زیست محیطی، ایمنی و سلامتی
۸- تاب آوری شبکه و توانمندی صنعت در مدیریت بحران و پدافند غیر عامل
۹- اتوماسیون و هوشمندسازی شبکه برق
۱۰- کسب فناوریهای نوین و کاربردی
۱۱- مرکزیت تبادل برق در منطقه
۱۲- مدیریت عرضه و تقاضای برق