به نقل از روابط عمومی شرکت گاز استان سمنان، معاون امور بهرهبرداری و جانشین بحران شرکت گاز استان سمنان در این زمینه اظهار داشت: این مانور با همکاری دستگاههای اجرایی استان در زمان مناسب و با شرایط بسیار مطلوبی انجام شد.
علیرضا شریفینژاد در تشریح عملکرد عوامل شرکت کننده در این عملیات گفت: به محض اطلاع رئیس ستاد بحران استان سمنان از وقوع شرایط بحرانی در نیروگاه شهید باکری سمنان، نسبت به اعزام گروه امداد به محل اقدام شد.
وی تصریح کرد: این گروه نسبت به اعلام متعاقب میزان و محل خسارت وارده به ایستگاه CGS نیروگاه به فرماندهی عملیات اقدام و فرمانده عملیات نیز با این اعلام نسبت به اطلاع به دیسپاچینگ شرکت ملی گاز و گروه تعمیرات اقدام و توسط این گروهها، نسبت به بستن همزمان شیرهای خروجی خط انتقال و ورودی ایستگاه CGS نیروگاه اقدام شد.
وی تصریح کرد: پس از آن عوامل تعمیرات نسبت به ورود به ایستگاه و تخلیه کامل گاز ایستگاه و ترمیم و تعمیر خطوط و بخشهای آسیبدیده اقدام کردند و پس از انتهای عملیات ترمیم نسبت به وصل گاز و پاکسازی محیط اقدام شد و عملیات قبل از زمان تنظیم شده مقرر به پایان رسید.
شریفینژاد در پایان افزود: به طور معمول بعد از تاسیسات اتمی بیشترین آسیبها متوجه بخشهای گازرسانی به عنوان یکی از شریانهای حیاتی بوده و بر این اساس، گروههای امدادی باید همیشه و در همه حال آماده بوده و در مواقع بحرانی با حضور بهموقع خود، آسیبها را به حداقل برسانند.
بهزاد خلیلی، رئیس ایمنی، بهداشت و محیط زیست شرکت گاز استان سمنان نیز در حاشیه این مانور گفت: با توجه به اینگه خطوط و تاسیسات گازرسانی جزو شریانهای حیاتی محسوب میشوند، کنترل این تاسیسات در زمان بحران در جلوگیری از پیامدهای آتی میتواند نقش مؤثری داشته باشد.
وی تصریح کرد: بر این اساس، انجام مانورهای مرتبط برای آمادگی نیروها در راستای کنترل شریانهای حیاتی در زمان بحران بسیار حائز اهمیت بوده و مانور انجام شده با این هدف برنامهریزی و اجرا شد.