شریف رضوی رئیس موسسه آموزش مدلینگ بهپوش در مصاحبه با گزارشگر این کانال چینی، عملکرد طبق قوانین موجود را بیمشکل و عملکرد طبق قوانین غربی در ایران را مشکلزا تعریف میکند.گوینده شبکه فونیکس ادامه داده است: «بعد از انقلاب اسلامی ایران، مدلینگ غیر قانونی تلقی می شد. اما از باز شدن بیشتر اجتماع در زمان ریاست جمهوری روحانی، اولین نمایش مد رسمی ایران فروردین ماه گذشته به وقوع پیوست. بعد از آن، تعداد زیادی سازمان مدلینگ با مجوز رسمی آغاز به کار کردند.»
یکی از مدلهایی که در این شرکت مشغول به کار است مدعی شده است که طی دو سال اخیر مردم بیشتر از گذشته به سمت انتخاب لباس از روی مدلهای زنده روی آوردهاند و در گذشته این کار با نوعی ترس و لرز همراه بوده است.عکاس این مجموعه هدف این موسسه را آپدیت کردن فرهنگ مد و لباس غربی با فرهنگ ایرانی-اسلامی میداند و خروجی آن را نیز درخور شان مردم و فرهنگ ایران تلقی میکند.
خبرنگار شبکه فونیکس در تهران اینگونه صحبتهای خود را پایان میدهد: «همانطور که یک ضرب المثل چینی می گوید، همه به زیبایی علاقه دارند. با آنکه پوشش زنان ایرانی تحت تاثیر قوانین اسلامی قرار دارد، به هیچ عنوان تعقیب زیبایی و نشان دادن زیبایی را در آنها تحت تاثیر قرار نمیدهد. آنها موفق به خلق مد و زیبایی ایرانی اسلامی شدهاند با هویتی بسیار قدرتمند.»
اگر چه گزارشگر تلویزیون چین تلاش دارد، تلفیقی مسالمت آمیز از فرهنگ غربی و ایرانی را در نمایش های زنده مدلینگ به نمایش بگذارد و این امر را ناشی از همزیستی دو فرهنگ نشان دهد و اینگونه القا نماید که رعایت حجاب اسلامی در کشور ایران مانعی بر سر راه زیباییپسندی بانوان این سرزمین نیست و مخاطب ایرانی میداند که حجاب، نه محدودیت، که مصونیت از نگاههای هوسآلود و مریض است، اما همگان می دانند که محصول چنین نمایش هایی چیزی جز ترویج بی عفتی و مدزدگی و تاراج مقام و منزلت زن ایرانی نیست.
مشرق