تبدیل شدن به قطب منطقه ای و برخورداری از جایگاه برجسته جهانی با استفاده از توان علمی و فناوری دانشگاه ها و مراکز علمی و صنعتی از اهداف کلان حوزه هوایی و هوانوردی در سال 93 است.
تبدیل شدن حوزه هوایی و هوانوردی به قطب منطقه ای در توسعه طراحی و تولید هواپیماهای جت منطقه ای 100 و 150 نفره و هواپیماهای هوانوردی عمومی متناسب با نیازهای کشور و بازارجهانی از اهداف ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.
در این گزارش آمده است: طراحی و تولید بالگرد متوسط و نیمه سنگین، خدمات تعمیر و نگهداری و ارتقای هواگردها، طراحی و تولید موتور مینی توربوجت، توربوفن سبک و سنگین و توربو کمپرسورهای گازی با ظرفیت 1 الی 10 مگا وات، تولید علم و فناوری و تربیت منابع انسانی از دیگر اهداف این ستاد است.
حضور موثر در هوانوردی جهانی با تبدیل فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) به دومین قطب هوانوردی در منطقه، ایجاد ظرفیت های سخت افزار و نرم افزاری جهت تحقق ترافیک هوایی 50 میلیون مسافر و 500 هزار تن بار داخلی و 50 میلیون مسافر و 950 هزار تن بار در سطح بین المللی و ترانزیت و دست یابی به استانداردها و شاخص های ایمنی و کیفیت خدمات پروازی در سطح بالاتر از میانگین جهانی از دیگر اهداف کلان حوزه هوایی و هوانوردی است.
انسجام بخشی، ساماندهی و تنظیمات نهادی در راستای جلوگیری از موازی کاری، ارتقای کارایی و هم افزایی نهادها و تناسب بین ماموریت ها و اختیارات با رعایت تفکیک متولیان امور سیاست گذاری، اجرا و نظارت از یکدیگر، تسهیل فضای کسب و کار و ارائه مشوق های لازم برای حضور حداکثری بخش خصوصی و فراهم کردن بستر لازم برای ایجاد صنایع و شرکت های دانش بنیان در حوزه فناوری هوایی از راهبردهای کلان حوزه هوایی و هوانوردی در سال 93 است.
همچنین حمایت از مسابقات و سمینارها به منظور سرمایه گذاری شرکت ها و ایجاد هماهنگی جهت تامین قطعات و محصولات و اشاعه و ترویج فناوری از اولویت های برنامه های ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش بنیان هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سال جاری است.