
به گزارش پایگاه خبری پایداری ملی به نقل از ایرنا، علیرضا زاکانی در مورد اینکه آیا شهرداری در صورت تداوم جنگ و تخلیه اضطراری مردم و حضور در اماکن عمومی اظهار کرد: امیدواریم هیچگاه چنین اتفاق تلخی تکرار نشود، اما اگر این خطای مبنایی از سوی دشمن دوباره صورت گیرد، قطعا سیلی که دریافت خواهد کرد شدیدتر از تجربه ۱۲ روز خواهد بود.
غفلت در استفاده از تجربه جنگ تحمیلی زاکانی در پاسخ به سوال دیگر ایرنا که چرا پناهگاهی مناسب برای استفاده در شرایط ضروری نداریم و یا چرا آژیری وجود ندارد؟ پاسخ داد: غفلت شده، اما دنبال آن هستیم تا عقب ماندگیها را طی برنامهای دقیق جبران کنیم.
وی در پرسش به سوال ایرنا مبنی بر اینکه پس پناهگاههای پیشنهادی شهرداری برای این جنگ افاقه نخواهد کرد؟ افزود: برای ادامه جنگ احتمالی برنامه دقیق داریم، اما برای ساخت پناهگاه آنجه عقب ماندگی شهر است طی یک برنامه بلند اقدام برای رفع آن خواهیم کرد.
شهردار تهران در خصوص پناهگاه قابل حمل هم تاکید کرد: این پناهگاهها به صورت قطعات بتنی پیش ساخته و آماده بوده و در مناطق مختلف با ایجاد گودال در زیرزمین جانمایی شده و تبدیل به پناهگاه میشوند.
نوسازی با هدف تراکم فروشی نیست
وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص تراکم فروشی در تهران هم گفت: تراکمفروشی بدعتی است نادرست، تهران حدود ۹۳۰ هزار پلاک دارد که اگر فقط ۵۰ پلاک تراکم بگیرند، برای نوسازی و بازسازی اثری نخواهد داشت؛ مانند درختی تنومند که اندکی بر شاخهاش فشار وارد شود، اما تغییر محسوسی نکند.
زاکانی افزود: نکته مهم این است که مردم در روند بازسازی کنار گذاشته نشوند و موضوع به پیمانکاران محول نشود البته ما مدلهای مختلفی برای بازسازی داریم سطح یک بازسازی متمرکز توسط شهرداری انجام میشود؛ سطح دو پایدارسازی توسط خود مردم و سطح سه مقاومسازی که توسط سازمان نوسازی انجام میشود و سطح چهار که تخریب و نوسازی کامل است و در آن هم مردم و هم پیمانکاران و سایر دستگاهها نقش دارند.
شهردار تهران تاکید کرد: هیچ دستگاهی به اندازه مدیریت شهری ظرفیت ندارد لذا مسوولیتها در حوزه نوسازی به ما محول شده، عملیات اجرایی آغاز شده و همه امور مشخص است.
وی از شبکه گسترده سازمانی شهرداری شامل معاونت فنی، شهرسازی و نواحی مختلف نام برد که در خدمت مردم هستند.
استفاده از همه ظرفیتها برای خدمت بهتر به مردم
زاکانی اظهار کرد: اگر ظرفیتهای دیگری نیز وجود داشته باشد، ما پذیرای آن هستیم و تلاش میکنیم کار هر چه سریعتر و بهتر انجام شود مردم برای دریافت خدمات به ما مراجعه کنند البته ما هم به آنها مراجعه خواهیم کرد.
وی درباره ابلاغیههای اخیر مربوط به ضوابط ساختوساز و باغات هم توضیح داد: شهرداری مکلف به اجرای مصوبات دیوان عدالت اداری هستیم که حقوق کسانی که قبلا مجوز گرفته و پول پرداخت کردهاند را تامین میکند این حقوق باید رعایت شود و ما مجری این مصوبات هستیم.
وی یادآور شد: برخی انتقادات مبنی بر سوءاستفاده شهرداری در شرایط جنگ بیاساس است ما شیوههای مدرن و جدیدی برای جبران و مدیریت پیمانکاران به کار گرفتهایم که شامل همکاری مستقیم با افراد و گروههای مختلف برای خدمترسانی به مردم است.