۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۰
کد خبر: ۷۶۴۶۸
سومین جلسه کارگروه زیستی و سومین جلسه کمیته بیوتروریسم پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی گلستان برگزار شد.

به گزارش پایداری ملی؛ سومین جلسه کارگروه زیستی و سومین جلسه کمیته بیوتروریسم پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی گلستان، با حضور دکتر محسن ابراهیمی رئیس دانشگاه، دکتر هروی مشاور اجرایی رئیس دانشگاه، دکتر مقسمی دبیر کارگروه زیستی پدافند غیرعامل دانشگاه، آقای ایرجی و خانم فروهرنیا کارشناسان پدافند غیر عامل استان و سایر مسئولان و اعضای مرتبط برگزار و موضوعات مهمی از جمله اهمیت سلامت مردم، همکاری بین‌بخشی، ترویج مصرف نان کامل، کنترل بیماری هاری، کنترل و نظارت بر کشتار طیور مورد بحث قرار گرفت.

اهمیت سلامت مردم و همکاری بین‌بخشی:

دکتر ابراهیمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان، با اشاره به اهمیت سلامت مردم استان، بر ضرورت تبادل تجارب، همکاری بین‌بخشی و نظارت دقیق در حوزه پدافند غیرعامل زیستی تأکید کرد. وی اظهار داشت: «با توجه به مسئولیت دانشگاه علوم پزشکی در برنامه پدافند غیرعامل زیستی، امیدواریم با همکاری و هم‌افزایی، گام‌های بلندی در این عرصه برداشته شود.» دکتر ابراهیمی همچنین تأکید کرد که نتایج این اقدامات باید در راستای ارتقای سلامت مردم و برنامه‌ریزی‌های حوزه سلامت اعمال گردد.

ترویج مصرف نان کامل و کنترل بیماری هاری:

دکتر هروی، مشاور اجرایی رئیس دانشگاه، در سخنان خود بر ترویج مصرف نان کامل تأکید کرد. وی همچنین بر ضرورت اجرای قوانین مرتبط با قرنطینه، عقیم‌سازی، حذف و معدوم‌سازی سگ‌های ولگرد و حاملان بیماری در شهرها و حاشیه شهرها به‌ منظور کنترل بیماری هاری تأکید کرد. دکتر هروی اظهار داشت: «این اقدامات با هدف حذف بیماری هاری و در راستای چشم‌انداز سازمان جهانی بهداشت برای ریشه‌کنی هاری انسانی تا سال ۲۰۳۰ میلادی، نیازمند همکاری بین‌بخشی معاونت بهداشتی با سازمان‌های دامپزشکی و محیط زیست است.»

اولویت حفظ جان انسان‌ها در پدافند غیرعامل زیستی:

دکتر مقسمی، دبیر کارگروه زیستی پدافند غیرعامل، در این جلسه به اهمیت و ضرورت پدافند غیرعامل زیستی در شرایط کنونی پرداخت. وی تأکید کرد: «اولویت نخست پدافند غیرعامل زیستی، حفظ جان انسان‌ها و سپس حفاظت از زیرساخت‌ها و اطمینان از تداوم خدمت رسانی در شرایط بحرانی است.»

در پایان این جلسه، اعضا بر ادامه همکاری و هم‌افزایی در راستای ارتقای پدافند غیرعامل زیستی و مقابله با تهدیدات بیوتروریسم در استان گلستان تأکید کردند. این جلسه نشان‌دهنده توجه جدی دانشگاه علوم پزشکی گلستان به موضوعات مرتبط با سلامت عمومی، امنیت زیستی و مقابله با تهدیدات بیولوژیکی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر