عزیزالله خسروجردی امروز در جریان سفر به شهرستان فیروزکوه و نشستی که در فرمانداری فیروزکوه برگزار شد، در گفتوگو با خبرنگار ما در شرق استان تهران اظهار داشت: در برنامه پنج ساله چهارم، سازمان پدافند غیرعامل را مکلف کردند تا به زیرساختهای حیاتی و حساس کشور بپردازد.
وی تصریح کرد: ایران به عنوان کشوری که به نوعی با کشورهای سلطهجو درگیر است و همچنین با توجه به پشت سر گذاشتن هشت سال جنگ دفاع مقدس، احساس میشود باید به طور جدی و اساسی به پدافند غیرعامل بپردازد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان تهران عنوان داشت: بعد از پایان جنگ تحمیلی، وقفه طولانی در این زمینه ایجاد شد و از ابتدای دهه 80 به رغم همه کاستیهایی که داشتیم، توانستیم پدافند غیرعامل را شکل دهیم.
خسروجردی عنوان کرد: از آنجایی که پروژهها و زیرساختهای پدافند غیرعامل به نوعی طبقهبندی شده است، طی زمانهای مختلف پدافند غیرعامل را به دستگاههای دولتی واگذار کردند.
وی تصریح کرد: در یک مقطع از زمان، فعالیتهای پدافند غیرعامل در سازمان برنامهریزی وقت انجام میشد و بعد زیرمجموعه نهاد ریاست جمهوری قرار گرفت و در مقطعی هم مقام معظم رهبری دستور دادند که در اختیار ستاد کل نیروهای مسلح باشد.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان تهران گفت: اکنون پدافند غیرعامل با توجه به شکل و شمایلی که دارد و تعریفی که در میان جامعه از آن مطرح است و با توجه به حساسیتی که از آن برداشت میشود، در حقیقت متولی اصلی پدافند غیرعامل در کشور است.
خسروجردی ادامه داد: رئیس ستاد کل نیروهای مسلح میخواست کارهایی را عملیاتی کند که ماندگار باشد و سازمان پدافند غیرعامل در تهران تشکیل شد.
وی اظهار کرد: با عنایت به گزارشاتی که رسیده است، عوامل نظامی، انتظامی و راهور هم به نوعی درگیر این موضوع هستند.
مدیرکل پدافند غیرعامل استان تهران افزود: عوامل نظامی و انتظامی با توجه به تهدیداتی که پیش رویشان بوده و انجام ماموریتهای شبانهروزی که ممکن است خیلی از دستگاههای ما به نوعی به طور خیلی محسوس با آن مواجه نباشند، بیشتر درگیر و مورد تهدید عوامل خارجی یا داخلی هستند.