۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۹
کد خبر: ۶۹۳۳۹
نشست «مدل سازی وضعیت سلامت فردی و اجتماعی از کلان‌داده های رسانه‌های اجتماعی» با همکاری پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهید بهشتی با همکاری پژوهشگاه فضای مجازی برگزار می‌شود.
به گزارش پایداری ملی به نقل از پژوهشگاه فضای مجازی، دومین نشست از سری گفتگوهای آنلاین با موضوع شبکه‌های اجتماعی و تأثیرگذاری اجتماعی، با عنوان «مدل سازی وضعیت سلامت فردی و اجتماعی از کلان‌داده های رسانه‌های اجتماعی» روز چهارشنبه ۲۴ فروردین ماه (ساعت ۱۷:۳۰)، برگزار می‌شود.

در این نشست پروفسور جوهان بولن استاد انفورماتیک و علوم شناختی از دانشگاه ایندیانا و مدیر مرکز پیچیدگی‌های اجتماعی و زیست پزشکی به بررسی مدل سازی وضعیت سلامت فردی و اجتماعی از کلان‌داده های رسانه‌های اجتماعی می‌پردازد.

به گفته وی، پیشرفت‌ها در پردازش زبان طبیعی و یادگیری ماشین و همچنین دسترسی‌پذیری کلان‌داده‌های رسانه‌های اجتماعی، ما را قادر می‌سازد تا وضعیت شناختی، رفتاری، اجتماعی و عاطفی میلیون‌ها فرد را تقریباً به صورت لحظه‌ای ردیابی کنیم.

در این نشست قرار است درباره استخراج نشانگرهای طولی سلامت روان از بررسی صفحات رسانه‌های اجتماعی و افرادی که دارای اختلال‌های روانی درونی تشخیص داده شده‌اند، صحبت شود.

پروفسور بولن استاد انفورماتیک و علوم شناختی دانشگاه ایندیانا، دارای دکترای روانشناسی تجربی از بروکسل است و سابقه فعالیت در آزمایشگاه لوس‌آلاموس را دارد. وی بیش از ۸۰ مقاله در زمینه علوم اجتماعی محاسباتی، پیچیدگی اجتماعی، سلامت، رفاه، یادگیری ماشینی و انفورماتیک در مجلات معتبر منتشر کرده است.

تحقیقات پروفسور بولن توسط مراکز مطرحی چون ناسا، دارپا و NSF حمایت شده است. پژوهش‌های پیشرو و ابتکارات وی در استفاده کلان‌داده‌های اجتماعی در پیش‌بینی و بررسی رفتارهای اجتماعی و فردی در سال‌های اخیر بسیار مورد ارجاع بوده است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر