این آمار نشان می دهد که ۵ استان مازندران با ضریب نفوذ ۷۵ درصد، تهران با ضریب نفوذ ۷۰٫۳۵ درصد، اصفهان با ضریب نفوذ ۶۶٫۰۵ درصد، قم با ضریب نفوذ ۶۲٫۵۹ درصد و سمنان با ضریب نفوذ ۵۸٫۵ درصد به ترتیب استان های دارای بیشترین کاربر اینترنت به شمار می آیند.
کاربران ایرانی از ۵ نوع اتصال از طریق ADSL ، اینترنت دایل اپ، وایمکس، GPRS موبایل و اینترنت فیبر به شبکه اینترنت جهانی دسترسی دارند که در این میان سهم اتصال به اینترنت از طریق GPRS بیش از سایر اتصالات است. به نحوی که بالغ بر ۲۱٫۰۳ درصد کاربران که حدود ۱۵ میلیون و ۸۰۳ هزار و ۹۶۰ نفر می شوند از موبایلشان برای اتصال به اینترنت بهره می برند.
در همین حال شمار کاربران اینترنت ADSL بالغ بر ۹ میلیون و ۴۸۴ هزار و ۴۳۵ نفر است که ضریب نفوذ ۱۲٫۶۲ درصدی را شامل می شود و شمار مشترکان ADSL نیز ۳ میلیون و ۷۹۳ هزار و ۷۷۴ نفر برآورد می شود.
تعداد کاربران اینترنت دایل آپ نیز ۶ میلیون و ۹۳۴ هزار و ۷۶۰ نفر تا پایان نیمه اول امسال اعلام شده که این تعداد کاربر ضریب نفوذ ۹٫۲۳ درصدی اینترنت کشور را رقم زده اند. شمار مشترکان دایل آپ نیز ۳ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۳۸۰ نفر اعلام شده است.
به گزارش مهر، براساس این آمارها، ۳٫۱۸ درصد کاربران از طریق فناوری وایمکس به اینترنت متصل می شوند که از این رو تعداد کاربران وایمکس در کشور ۲ میلیون و ۳۸۹ هزار و ۵۸۵ نفر و شمار مشترکان این فناوری نیز ۹۵۵ هزار و ۸۳۴ نفر اعلام شده است.
تعداد کاربرانی که با فیبرنوری به اینترنت متصل می شوند نیز ۶ میلیون و ۱۰۶ هزارنفر است که این تعداد کاربر ۸ درصد تعداد کل کاربران اینترنت کشور را شامل می شوند؛ در همین حال تعداد مشترکان فیبرنوری ۲ میلیون و ۶۵۶ هزار نفر اعلام شده است.
ضریب نفوذ اینترنت در ۶ ماهه نخست امسال در حالی ۵۴٫۱۸ درصد از سوی سامانه مدیریت ضریب نفوذ اینترنت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت – متما- اعلام شده که ضریب نفوذ اینترنت براساس همین شاخص ها در پایان سال ۹۱ بالغ بر ۶۱٫۶ درصد و تا پایان سال ۹۰ بالغ بر ۴۳ درصد اعلام شده است.
مهر