وی با اشاره به اقدامات مثبت فرمانداران با مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست برای مقابله با این گونه مهاجم، افزود: فرمانداران باید مستمرا اقدامات مربوط به رصد، پایش و جمع آوری این گونه مهاجم را در دستور کار قرار دهند تا سالانه شاهد کاهش این آلودگی باشیم.
مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری گیلان، با بیان اینکه دریافت کد اعتباری مقابله با سنبل آبی برای استان و شهرستان ها در دستور کار قرار دارد، گفت: فرمانداران نباید نگران هزینه های مربوط به جمع آوری و امحای این گیاه باشند.
ویشکایی، با اشاره به رشد ۱۵ تا ۲۰ برابری گیاه سنبل آبی در پیک گرما، خاطرنشان کرد: اگر با این گیاه مقابله نکنیم، می تواند آبزیان و منابع آبی استان را تحت تاثیر قرار دهد.
وی با بیان اینکه اعتبار پیش بینی شده برای هر شهرستان جهت جمع آوری سنبل آبی متفاوت است، عنوان کرد: سال گذشته ۱۶ کیلومتر از طول رودخانه لنگرود درگیر سنبل آبی بود که امسال به پنج کیلومتر رسیده است لذا با همکاری قرارگاه زیستی سپاه قدس گیلان و مشارکت اداره کل حفاظت محیط زیست کار جمع آوری را دنبال می کنیم.
مدیرکل پدافند غیرعامل گیلان، از تعیین ردیف اعتباری ملی و استانی برای مقابله با سنبل آبی در شورای برنامه ریزی استان خبر داد و یادآور شد: در این راستا باید اقدام به تامین هزینه بیل مکانیکی و قایق موتوری و انتقال گیاه کنیم.