مشاور فرمانده کل سپاه گفت: توجه نداشتن به توانمندیهای داخلی و نگاه به بیرون مهمترین دلیل تحقق نیافتن جهش تولید است.
به گزارش پایداری ملی به نقل از مهر،سردار اسماعیل کوثری مشاور فرمانده کل سپاه د، با اشاره به نام گذاری سال ۱۴۰۰ از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان «تولید، پشتیبانیها و مانع زداییها» گفت: این شعار بر اساس یکسری سیاستهای کلان هر ساله توسط مقام معظم رهبری انتخاب میشود تا بر آن اساس اولویتها مشخص شده و کارها انجام شود.
وی دولت و مجلس را مخاطب اصلی این شعارها دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی علت تحقق نیافتن کامل جهش تولید در سال ۹۹ را وجود موانع و همچنین حمایت نشدن تولید در همه بخشها دانستند، مخاطب اصلی این مطالب، مجلس و دولت هستند، دولت و مجلس هستند که باید شرایط و فضا را آماده تحقق این شعار کنند، یعنی این دولت و مجلس هستند که باید بسترها و لوازم برای تولید را فراهم آورند و موانع را از پیش بردارند.
مشاور فرمانده کل سپاه گفت: به نظر من قوه قضاییه به عنوان مدعیالعموم باید در پایان هر سال محاسبهای را انجام دهد که مشخص کنند چه دستگاههایی خوب عمل کردهاند تا معرفی و تشویق شوند و حتماً با کسانی که در این مسیر کوتاهی کردهاند برخورد شود.
سردار کوثری شعارهای انتخاب شده برای هرسال از سوی مقام معظم رهبری را بر اساس اصول کارشناسی دقیق و محاسبه شده دانست و گفت: این شعارها در جهت پیشرفت کشور و برای تحقق آرمانهای انقلاب و منافع ملی است و اگر دولتها و مجلس به این مسائل مهم بی توجه باشند باید فکر دیگری کرد.
وی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب کاملاً مسلط بر همه موضوعات و مسائل به خصوص مباحث اقتصادی هستند و بر همین اساس شعارها را انتخاب میکنند، به همین دلیل میطلبد که در پایان سال سازمانها و دستگاهها در این خصوص بررسی شود و اگر دستگاهی به صورت درست در این مسیر حرکت نکرده است معلوم است که از لحاظ مدیریت مشکل دارد و نمیخواهند با این مسیر همراه شود.
مشاور فرمانده کل سپاه توجه نداشتن به توانمندیهای داخلی و نگاه به بیرون را مهمترین دلیل تحقق نیافتن شعار جهش تولید در سال ۹۹ دانست و افزود: افرادی که در تحقق این شعار در سال گذشته کوتاهی کردند باید به نوعی تنبیه شوند و آنهایی که خوب کار کردند نیز باید مورد تشویق و تقدیر قرار گیرند اگر این اقدام انجام شود میتوان گفت که این شعارها میتواند بالای ۵۰ درصد تحقق پیدا کند.
سردار کوثری تصریح کرد: اگر شعارهای انتخاب شده در سالهای گذشته بیش از ۵۰ درصد تحقق پیدا میکرد ما امروز شاهد مشکلات فعلی نبودیم و این همه التهاب در مسائل اقتصادی و معیشتی نداشتیم.
وی عدم توجه به شعار سال ۹۹ را مهمترین عامل تحقق نیافتن جهش تولید دانست و گفت: متاسفانه مسئولین به جهش تولید توجه نکردند و همواره مسئله تحریم را مطرح کردند، درست است، تحریم بوده اما توانمندی داخلی مورد توجه قرار نگرفت، مجلس نیز که باید با قانون گذاری کار را آسان میکرد تا همه برنامهها برای تحقق جهش تولید پیش برود آنطور که باید و شاید، عمل نکرد.