عضو شورای شهر تهران با انتقاد از تناقضات در تصمیمگیریها در مورد کرونا و کمکاریها در شیوع مجدد این بیماری خواستار تعطیلی دو هفته ای شهرهای قرمز و نارنجی شد.
به گزارش پایداری ملی به نقل از مهر، حجت نظری عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش از دستور خود با ابراز امیدواری از اینکه سال جدید، سال پایانی برای کرونا و مشکلات و سختیهایی باشد که طی چندسال اخیر به مردم وارد شده است، پیشنهاد تعطیلی دو هفتهای شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی را مطرح کرد.
وی با بیان اینکه شرایط کرونایی حاکم بر شهر است. اظهار داشت: همه شما عزیزان از آمار ارائه شده توسط استاندار تهران و ستاد ملی مقابله با کرونا مطلعید و متاسفانه وضعیت تهران با افزایش موارد ابتلا و مرگهای ناشی از کرونا به وضعیت نارنجی رسیده و هشدارهای فراوانی پیرامون قرمز شدن وضعیت شهر مطرح شده است. در این میان اما همه چیز عادی است و آنطور که برخی از مسئولان به دنبال القای آن هستند، فقط مردم غیرعادی بودند که کرونا به پیک چهارم خود رسیده است.
وی ادامه داد: پیش از این نیز بارها و به نمایندگی از مردم شهر تهران تذکر داده بودیم که نباید برخی مسئولان صرفاً مردم را مقصر شیوع کرونا بدانند و با متهم کردن آنان بر اقدامات، رفتار و گفتار ضدونقیض خود سرپوش بگذارند.
عضو شورای شهر تهران گفت: عزیزان مسئول حتماً میدانند که در برابر جان مردم مسئول اند و در برابر جانی که خدای نکرده در پی سهلانگاری آنان از دست رفته باشد، پاسخگو هستند.
وی افزود: این چه تمهیداتی است که مسئولان ما در هر سه قوه صرفاً به تذکر و توصیه بسنده کردهاند؟ امروز مردم میپرسند که چرا راهها باز بود و تمامی تسهیلات سفر فراهم شد اما صرفاً به آنان توصیه شد که به سفر نروند؟ آیا نمیشد که از انجام سفرهای برون شهری جلوگیری کرد؟ چرا تناقض در گفتار و رفتار مسئولان ارشد پیرامون کرونا همچنان وجود دارد و حتی برخی از این افراد برخلاف توصیهها با خانواده هایشان عازم سفر هم شدند؟
نظری اظهار داشت: در شرایطی که میشد با اجرای یکسری مقررات سختگیرانه، کرونا را در ایام تعطیلات نوروزی، مدیریت کرد و به پایان رساند، متاسفانه سوء مدیریت در مواجهه با این بیماری آن را به پیک چهارم رسانده و آمار مرگ و میرها و موارد ابتلا رو به افزایش است.
وی ابراز تاسف کرد که این جملات را بر زبان میآورد و گفت: اما همچنان هم تناقضات زیادی در رفتار و مصوبهها وجود دارد. چرا دولت اقدامی برای شناور شدن ساعات کاری ادارات نکرد؟ چرا دورکاری حداکثری در سازمانها و شرکتهایی که امکان دورکاری در آنها وجود داشت، اعمال نشد و چه اصراری است که مردم را راس یک ساعت خاص از خانه خارج کرده و در راس ساعتی خاصی و در اوج ازدحام جمعیت نیز آنان را به خانه بازگرداند؟ چرا از حمل و نقل عمومی نظیر مترو و اتوبوس حمایت نشد و همچنان ایستگاهها و قطارهای مترو و کابینهای اتوبوس یکی از محلهای نگران کننده ابتلا به کرونا محسوب میشود؟
این عضو شورای شهر ادامه داد: از واکسیناسیون عمومی واکسن کرونا که همچنان خبری نیست و تنها برای اقشار و گروههای خاص آغاز شده است. نه از واکسن داخلی و نه از واکسن خارجی مردم چیزی احساس نکردهاند. امیدوارم این شرایط زودتر به پایان برسد.
وی از ستاد ملی مقابله با کرونا درخواست کرد که اولاً تعطیلی دست کم دو هفتهای در شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی را به تصویب برساند. و ثانیاً دورکاری حداکثری را در دستگاههای دولتی اجرا کرده و برای مشاغل و اقدامات ضروری نیز اقدام به شناور کردن ساعات کاری کنند که همه شهروندان در یک زمان محدود و در ازدحام جمعیت روانه مرکز کار خود نشده و از آن خارج نشوند.
این عضو شورای شهر مطالبه تهیه واکسن را مطالبهای عمومی برشمرد و گفت: امیدوارم حرف و مطالبه مردم جدی تر شنیده شود.