۰۷ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۸
کد خبر: ۶۳۷۳
معاون فناوری و اطلاعات پدافند غیرعامل کشور مطرح کرد
معاون فناوری و اطلاعات پدافند غیرعامل کشور با اشاره به پیامدهای حملات سایبری،گفت: محافظت نظامی برای حفظ دستاوردهای کشور ضروری است.
از شهرستان ساری، معاون فناوری و اطلاعات پدافند غیرعامل کشور در دوره آموزشی یک‌روزه آموزش دفاع سایبری از منظر پدافند غیرعامل که در باشگاه برق ساری برگزار شد با بیان اینکه پدافند غیرعامل به تمامی اقداماتی گفته می‌شود که به‌منظور کاهش آسیب‌پذیری و افزایش پایداری در زیرساخت‌های کشور انجام می‌شود،گفت: رهبری در فرمایشات خود فرمودند که اگر محافظت نظامی نباشد(پدافند غیرعامل) تمامی دستاوردهای فرهنگی،اقتصادی،علمی و سیاسی در یک نصف روز هدر می‌رود.

 وی افزود: توجه به پدافند غیرعامل و مدیریت بحران،تداوم خدمات را در شرایط ضروری به‌دنبال دارد و از طرفی اقدامات دفاع غیرعامل سبب به وجود آمدن تاثیرات روحی و روانی مثبت در شهروندان در زمان بحران می‌شود.

وی با اشاره به اشتباهات برخی از تاثیرگذاران نظام در حوزه زیرساخت‌ها،گفت: این اشتباهات در برخی از مواقع کشور را با مشکل مواجه کرده است.

 وی تصریح کرد: حفاظت از سرمایه‌های ملی برای کشور جنبه حیاتی دارد و اگر دچار تهدید و توقف شوند برای آن کشور چالش عمده به وجود می‌آورند.

 معاون فناوری و اطلاعات پدافند غیرعامل کشور با اشاره به توافق اخیر کشورمان با آمریکا و تغییرات به وجود آمده در عرصه بین‌المللی اشاره کرد و اظهار داشت: دشمنی آنها با مسلمانان همچنان ادامه دارد.

 وی با اشاره به تغییرات به وجود آمده در عرصه‌های نظامی و فناوری گفت: سرمایه‌های ملی قابل نفوذ هستند و با شناخت نقاط آسیب‌پذیری سرمایه‌های ملی می‌توان در مقابل تهدیدها مقابله کرد.

 فرجی‌پورمعاون فناوری و اطلاعات پدافند غیرعامل کشور بیان داشت: آسیب‌پذیری سرمایه‌های ملی ما را دشمن به مراتب بیشتر از ما می‌شناسد.

 وی به نقش و کارکرد پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: یکی از شاخص‌های کاهش آسیب‌پذیری، افزایش پایداری سیستم است و از دیگر کارکردهای اصلی آن تولید بازدارندگی آن است.

 وی افزود: باید تولید بازدارندگی کنیم تا انگیزه دشمن کاهش پیدا کند.

 معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات سازمان پدافند غیرعامل بیان داشت: نیل به دفاع غیرعامل در مقایسه با دفاع عامل، ساده‌تر و سهل‌الوصل‌تر و با سیاست خودکفایی و عدم وابستگی و استقلال کشور موافق‌تر است.

وی با اشاره به تهدیدهای زیست محیطی و ایجاد پدافند قرارگاه زیستی در کشور، یادآور شد: سال گذشته با بحران کمبود تخم‌مرغ مواجه بودیم، علت اصلی آن هم آلوده شدن مرغ‌های تخم‌گذار به ویروس مخرب خارجی بود.

معاون فناوری و اطلاعات پدافند غیرعامل کشور با اشاره به پیامدهای حملات سایبری، گفت: بدترین حالت جنگ سایبری براندازی نظام حاکمیت با تهدید فاجعه‌بار برای امنیت ملی است.

وی در پایان با بیان اینکه سلاح سایبری برای وارد کردن خسارت به ساختار یا عملیات ساماندهی سایبری دیگر طراحی می‌شود، بیان داشت: در حال حاضر سلاح‌های سایبری موجود در دنیا پیشرفته‌ترین نوع سلاح‌ها هستند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر