پنجمین کرسی آزاداندیشی پدافندرسانهای با رویکرد بازدارندگی و بیست و پنجمین نشست تخصصی اقتصاد و رسانه با موضوع حکمرانی رسانهای (فرماندهی و کنترل) همزمان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.
به گزارش پایداری ملی، در این رویداد علمی که توسط هستۀ پژوهشی پدافند رسانهای برگزار شد، تعداد 9 سخنرانی توسط اساتید و پژوهشگران تحصیلات تکمیلی ارایه گردید و پس از اتمام برنامه نیز مباحثات و گفتگوهای علمی تا ساعاتی در فضای مجازی ادامه یافت.
بنا به اعلام رئیس واحد دماوند، از بین مقالات واصله، تعداد 17 مقالۀ منتخب در محورهای: "کنترل رسانهای و افکارعمومی"، "شناخت رسانههای مهاجم"، "قدرت رسانهای"، "مراکز فرماندهی رسانههای اجتماعی"، "اعتمادسازی در رسانههای داخلی"، "رادارهای رسانهای" و "واکسینایون رسانهای" مراحل داوری را گذرانده و به زودی به صورت کتابچۀ مقالات منتشر خواهد شد.
دکتر محمود صفری با اشاره به برنامههای هستۀ پژوهشی پدافند رسانهای گفت: پژوهشگران جوانِ این هسته به طور پیوسته در تلاش برای شناسایی چالشهای جامعه و تولید راهکارهای غلبه بر آنها فعالیت میکنند.
دکتر صفری افزود: امروزه کشور نیاز مبرمی به تولیدات علمی دانشبنیان در حوزۀ علوم انسانی دارد. از این رو دانشگاه تمامی ظرفیتهای خود را برای ارایۀ خدمات علمی به جامعه بسیج کرده است.
شایان ذکر است در جریان این کرسی، سخنرانیهای زیر ارایه گردید:
روانشناختی فیلترینگ در ارتقاء پدافند رسانهای - دکتر امیدعلی مسعودی، بازخوانی چالشها و راهکارهای بازدارندگی رسانهها - دکتر حمیدرضا حسینیدانا، مدیریت فرهنگی و ارتقای تابآوری اجتماعی - دکتر محمدحسین اسماعیلی، حکمرانی خوب رسانهای در مدیریت بحران - محمد شیربیگی، تهدیدات سرمایهگذاری در خرید و فروش رمز ارزها - حسن ضیایی جباری، الزامات تدوین پیوستهای رسانهای در پروژههای مدیریت شهری مشهد مقدس - محمدرضا زارع برزشی، شبکههای اجتماعی: ستادهای فرماندهی جنگهای رسانهای - سیده مهناز حسینی، قدرت نفوذ رسانههای روسیه به اروپا و روشهای مقابله با آن - عطیه جهانگیری، گروههای پروپاگاندا سازی به طرفداری و یا علیه روسیه در محیط توییتر - رامتین فرزاد