وی گفت: طبق برنامه ریزیهای انجام شده در سال 91 تعداد هشت طرح و پروژه زیر بنایی دستگاههای اجرایی استان در قالب طرح جامع پدافند غیر عامل استان تدوین شده که در صورت تامین اعتبارات اتمام و تکمیل این طرحها در اولویت برنامه های شورای پدافند غیر عامل استان قرار دارد.
سرپرست اداره پدافند غیر عامل استانداری کردستان تصریح کرد: در راستای تسریع در روند اجرای برنامههای شورا کارگروههای 11 گانه تشکیل و به هریک از اعضای شورای پدافند غیر عامل وظایف و اختیارات آنها محول شده است.
وی گفت: با مساعدت مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی بازدیدهای مستمر به منظور بررسی تواناییها و شناسایی نقاط ضعف و قوت در بحث تقویت پدافند غیر عامل از منابع و نقاط حیاتی و حساس استان انجام شده و با تشکیل جلسات راههای تقویت ایمنی و امنیت این مراکز مورد نقد و بررسی قرار گرفته است.
جعفری افزود: همه دستگاههای اجرایی پیرو دستورالعمل وزارت کشور باید نسبت به تامین نیروی انسانی در چارت سازمانی و نیز اعتبارات بحث پدافند غیر عامل در اعتبارات خود اقدام کنند.
وی خاطر نشان کرد:به دلیل اهمیت پدافند غیر عامل در برنامه های راهبردی استان ضروری است در اجرای طرح آمایش سرزمینی استان قوانین و دستورالعملهای پدافند غیر عامل لحاظ شود.
سرپرست اداره پدافند غیر عامل استانداری کردستان از دستگاههای خدمات رسانی خواست تا همواره با درک حساسیتهای موجود نسبت به بررسی دقیق و مستمر وضعیت زیر ساختهای خود آمادگی خود را برای مقابله با هرگونه حوادث احتمالی به منظور کاهش میزان خسارات داشته باشند.
وی از رسانههای گروهی و رسانه ملی خواست تا با اطلاع رسانی مناسب زمینه ارتقا سطح دانش و آگاهی مردم و شهروندان را از مباحث پدافند غیر عامل فراهم کنند.
انتهای پیام/