۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶
کد خبر: ۵۸۰۹۴
دانشمندان سه کشور چین، سنگاپور و آمریکا در یک پروژه مشترک که توسط دانشگاه «چینگ هوا» پکن مدیریت می‌شود ادعا کردند موفق به شناسایی ژنی در خفاش‌ها شده‌اند که می‌تواند برای ساخت داروی ضد کرونا موثر باشد.
به گزارش پایداری ملی به نقل از ایرنا یک تیم از پزشکان و متخصصان این سه کشور ژنی را به نام «کارولاکتون» در خفاش‌ها یافته‌اند که به باور آن‌ها برای ساخت دارویی که بتواند این بیماری را درمان کند، بسیار مفید خواهد بود. 

دانشگاه «چینگ هوا» پکن در تارنمای خود گزارشی در این باره منتشر کرده و آورده است:  «این ژن به محققان به شکلی بالقوه برای ساخت دارو کمک خواهد کرد» . 

گزارش با اشاره به اینکه دانشمندان این کشورها مدتی است روی این ژن کار می‌کنند و این دستاورد را بسیار مهم دانسته‌اند آورده است: به اعتقاد این دانشمندان، ویروس بیماری سارس که در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ میلادی در چین و هنگ کنگ شیوع پیدا کرد عامل شیوع کرونای ۲۰۱۹ بوده است. 

دانشمندان با اشاره به اینکه این ژن را در خفاش‌های سیاه پیدا کرده‌اند آورده‌اند این دستاورد می‌تواند در مجموع به پزشکان برای دستیابی به دارویی که ویروس‌ها را از بین ببرد، کمک کند. 

اعتقاد بر این است که بسیاری از ویروس‌هایی که باعث بیماری‌هایی نظیر آنفلوانزا، زیکا،  ملیکا و شماری دیگر از بیماری‌ها در انسان شده‌اند، به همین ژن مربوط است. 

آن‌ها تاکید دارند که داروی کرونای ۱۹ باید شبیه داروهای درمان سرطان باشد این داروها ژن‌های مخصوصی را که سلول‌های سرطانی به آن نیاز دارند، هدف قرار می‌دهد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر