کارشناس ارشد مشاور خانواده به بیان توضیحاتی درباره راهکارهای غلبه والدین بر ترس کودکان خود از کرونا پرداخت.
به گزارش پایداری ملی، سارا گلستانی کارشناس ارشد مشاور خانواده در پاسخ به این سوال که راهکارهای غلبه بر ترس ناشی از کرونا گفت: ترس ناشی از کرونا یا هر ترس دیگری که زیاد باشد بخش عمده ای از آن توسط شناختن آن چیزی که موجب ترس ما شده است و انجام کارهایی که میتواند ترس ما را تعدیل بکند حل و فصل میشود.
راهنمای بهداشت فردی برای مقابله با کرونا
وی در ادامه بیان کرد: مورد بعدی که باید به آن توجه کرد این است که به شایعات توجه نکنیم و خودمان را زیاد در معرض خبرهای کرونا قرار ندهیم تا دائما برای ما ترس یادآوری نشود. هر زمان که دچار ترس شدیم با کسی صحبت کنیم و اضطراب هایمان را در با او در میان بگذاریم این امر به ما کمک میکند راه درست مواجه با موقعیت را پیدا کنیم.
خانوادهها چطور بر ترس کودکان خود از کرونا غلبه کنند؟
این مشاور خانواده در ادامه در پاسخ به این سوال که خانوادهها چطور بر ترس کودکان خود از کرونا غلبه کنند؟ گفت: به کودکان خود آگاهی و اطمینان بدهند که اگر به حرف والدین خود در این زمینه گوش بدهند مشکلی برای آنها پیش نمیآیند، چون ترس از این مسائل و عواقب آن برای بچهها قابل درک نیست. از آنجایی که بچهها کلا اضطراب بقا دارند که آیا میتوانند به خوبی رشد کنند وقتی به آنها اضطراب ناشی از این بیماری وارد شود، چون ظرفیت شناختی زیادی هم ندارند، میتواند اثرات زیادی بر روی آنها بگذارد.
والدین باید استرس خودشان را مدیریت کنند
گلستانی گفت: والدین باید استرس خودشان را مدیریت کنند و به بچهها راهکار و آگاهی دهند و به آنها قوانینی را بیاموزند که با این قوانین سالم بمانند تا بیشتر از این تحت تاثیر این نگرانیها قرار نگیرند.
کتمان عوارض کرونا توسط والدین مشکلی را حل می کند؟
گلستانی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا کتمال کردن این بیماری و عوارض آن تاثیر گذار است یا خیر؟ تاکید کرد: والدین نباید این بیماری را کتمان کنند، چون کتمان کردن مشکلی را حل نمیکند و بچهها از جای دیگری حقیقت را متوجه میشوند و در نتیجه اعتماد خود به والدین را از دست میدهند. والدین در رابطه با هیجانات بچهها با آنها صحبت کنند و به آنها آرامش بدهند که اگر مراقبتها را انجام بدهند مشکلی برای آنها به وجود نمیآید.