سردارسرتیپ دوم پاسدار سید حسن مرتضوی جانشین پدافند غیر عامل استان سیستان و بلوچستان گفت: برای مقابله در برابر هرگونه حادثه طبیعی و غیرطبیعی تقویت سیستم پدافند غیرعامل از جمله در حوزه بیولوژیکی ضرورت دارد.
وی افزود: قرارگاه پدافند زیستی یا دفاع بیولوژیک در شش حوزه انسان، دام، غذا ، محیط، آب و نباتات فعالیت و با تهدیدات در حوزه مقیاس ملی مقابله میکند.
سردار مرتضوی تاکید کرد: واقع بینی بهترین عنصر برای شناسایی، برآورد و آمادگی در برابر خسارات ناشی از تهدیدات، حوادث و رخدادها است
در ادامه محمد رضا جهانتیغی دبیر شورای پدافند غیر عامل استان سیستان و بلوچستان گزارشی از روند جلسات آموزشی دفاع بیولوژیک ارائه و اظهار داشت: جلسه کارگروه بهداشت سلامت و درمان بیولوژیک شورای پدافند غیر عامل شماره یک سیستان و بلوچستان در تاریخ 9 مرداد امسال در دانشگاه علوم پزشکی با موضوع طرح دفاع بیولوژیک استان و برنامهریزی برای رزمایش برگزار شد.
محمد رضا جهانتیغ افزود: کارگاه آموزشی دفاع بیولوژیک با حضور استاد دکتر علی کریمی عضو کمیسیون ملی مبارزه با تهدیدات بیوتروریستی کشور ویژه مسئولان ادارات استان و کارکنان نیروهای مسلح در آبان و شهریورماه نیز برگزار شد.
وی تاکید کرد: پدافند غیرعامل به معنای کاهش آسیبپذیری در هنگام بحران، بدون استفاده از اقدامات نظامی و صرفا با بهرهگیری از فعالیتهای غیرنظامی، فنی و مدیریتی است.
جهانتیغ در پایان تاکید کرد: ما تلاش می کنیم راه حل را در موضوعاتی که با امنیت کشور مربوط است، و همچنین در زمینه حفظ ذخایر انرژی که در شرایط مختلف می تواند کمک کننده باشد، ارائه دهیم.