کیت های بدافزاری به گونه ای طراحی شده اند که حتی افراد آماتور هم می توانند از آنها برای خرابکاری و سرقت اطلاعات کاربران در فضای مجازی استفاده کنند.
این کیت با سوءاستفاده از آسیب های نرم افزاری مختلف بدافزار مورد نظرش را بر روی سیستم ها و رایانه های مختلف نصب می کند. محققان امنیتی می گویند "کول" علاوه بر حمله های خطرناک بدافزاری کارکردهای پیچیده تری هم دارد. از جمله این کارکردها می توان به اسکن کردن مرورگرها و سیستم عامل ها و شناسایی پلاگین های ضعیف و آسیب پذیر اشاره کرد.
به گفته محققان امنیتی موسسه اف – سکیور کیت "کول" از نظر تکنیک های خرابکاری مورد استفاده، روش اجرای حملات و نحوه به روز کردن خود شباهت زیادی به یک کیت بدافزاری دیگر موسوم به حفره سیاه یا Blackhole دارد. مساله ای که مقابله با این کیت های بدافزاری را دشوار می کند به روزرسانی مکرر آنها از سوی بدافزار نویسان است.
در حالی که عوامل طراحی این کیت ها شناسایی نشده اند، کارشناسان امنیتی هشدار داده اند که کاربران برای مقابله با چنین خطراتی باید ضمن به روزنگه داشتن نرم افزارهای امنیتی همواره تازه ترین وصله های امنیتی را بر روی رایانه هایشان نصب کنند.