به گزارش پایداری ملی، سعید بارکان رئیس بخش هسن شورای مرکزی مسلمانان قرار است در این تظاهرات سخنرانی کند. او در این سخنرانی به روشنی درباره نژادپرستی علیه مسلمانان، اسلامهراسی و یهودیستیزی در جامعه آلمان صحبت خواهد کرد.
شورای مرکزی مسلمانان به منظور ترغیب مسلمانان برای شرکت در این مراسم، فعالیتهای زیادی را در شبکههای اجتماعی آغاز کرده است. در یکی از فیلمهایی که این شورا در شبکه توییتر منتشر کرده، بارکان، گروههای راستگرای افراطی را تهدیدی برای جامعه آلمان دانسته و بیان داشت: ما اجازه نمیدهیم که آزادی و ارزشهای جامعه دمکراتیک آلمان توسط گروههای راستگرای افراطی مورد تهدید قرار گیرد.
وی با تأکید بر ضرورت حضور همه مسلمانان افزود: بیایید دشمنیها را کنار بگذاریم و برای ایجاد جامعهای آزاد و با پذیرش بالا در کنار یکدیگر بایستیم.
پیش از این نیز، آیمان مازیک رئیس شورای مرکزی مسلمانان در پیامی ویدئویی از مسلمانان خواسته بود تا در تظاهرات «همبستگی به جای محرومیت» شرکت کنند.
سال گذشته نیز تظاهراتی در همین ارتباط در برلین برگزار شد که در آن ۲۴۰ هزار نفر برای اعتراض به نژادپرستی علیه مسلمانان و سایر گروههای اقلیت در آلمان به خیابانهای برلین آمدند.
هر هفته به مساجد آلمان حمله میشود
آمارهای منتشر شده توسط دولت فدرال نشان میدهد که در سال گذشته، ۴۸ حمله (هفتهای یک حمله) با هدف اسلامهراسی به مساجد آلمان ثبت شده است. این آمار براساس درخواست فراکسیون حزب چپ از دولت فدرال منتشر شده است. ۴۱ مورد از این حملات براساس سیاستهای راستگرایان افراطی علیه مسلمانان صورت گرفته و یکی از جرائم نیز براساس ایدئولوژی ضدیت با شهروندان غیرآلمانی انجام شده است. انگیزههای شش جرم دیگر هنوز مشخص نیست.
در سال ۲۰۱۷ دولت فدرال اعلام کرده بود که هدف حملهکنندگان تنها مساجد و محل عبادت مسلمانان است و آنها با انجمنها و سازمانهای اسلامی کاری ندارند.
بر اساس آمارهایی که چندی پیش منتشر شد، سال گذشته، ۹۱۰ حمله به مساجد و مراکز اسلامی با هدف اسلامهراسی ثبت شد که این آمار نسبت به سال ۲۰۱۷ که در حدود ۱۰۷۵ مورد بود، کاهش داشت. با این وجود تعداد مجروحان این حملات از ۳۲ به ۵۴ نفر افزایش یافت.
این آمار چندی پیش، از سوی وزارت کشور آلمان در پاسخ به درخواست فراکسیون حزب چپ ارائه و در روزنامه «نویه اسنابروکر تسایتونگ» منتشر شد. دولت فدرال در آن زمان خاطرنشان کرد که احتمالاً تعداد نهایی موارد ثبت شده بیشتر از آمار منتشر شده است.
در ماه گذشته، مساجد شهرهای مونیخ، ایزلون و کلن، تهدید به بمبگذاری شدند. این تهدیدات بسیاری از مسلمانان را به شدت نگران کرد.
نورهان سویکان سخنگوی فعلی شورای هماهنگی مسلمانان در آلمان در این باره گفت: اقدامات گروههای راستگرای افراطی علیه مسلمانان روز به روز بیشتر میشود و این ما را وحشتزده میکند. باید برای حفاظت از مساجد و نهادهای مربوط به مسلمانان در برابر راستگرایان افراطی، اقدامات بیشتری انجام شود. این در حالی است که متاسفانه پلیس و نیروهای امنیتی در برابر این اقدامات سکوت کردهاند.