۰۳ تير ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰
کد خبر: ۵۰۹۱۷
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در واکنش به ادعای حملات سایبری به تاسیسات نظامی ایران نوشت: حملات موفقی از آن ها صورت نگرفته هرچند تلاش های زیادی می کنند.

به گزارش پایداری ملی، محمدجواد آذری جهرمی در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «رسانه‌ها از صحت حمله سایبری ادعایی به ایران پرسیدند. باید بگویم که مدتهاست ما با تروریسم سایبری -مثل استاکس‌نت- و یک‌جانبه‌گرایی-مثل تحریم‌ها- مواجهیم.

نه یک حمله، بلکه در سال گذشته 33 میلیون حمله را با سپر دژفا خنثی کردیم. حمله موفقی از آن‌ها صورت نگرفته، هرچند تلاش‌های زیادی می‌کنند.»

رویترز از انتشار گزارش هایی خبر داده است که ادعا می کند وزارت دفاع آمریکا در پی اسقاط هواپیمای جاسوسی این کشور توسط ایران حملاتی سایبری به تاسیسات کنترل موشکی ایران انجام داده است.

دژفا سپر دفاعی چیست؟
دژفا؛ پروژه سپر امنیتی شبکه ملی اطلاعات است که خدمات امنیتی مورد نیاز کسب و کارهای مردمی و حاکمیت را برای ارائه خدمات و تعامل متقابل فراهم می‌کند. این طرح با هدف محافظت از تداوم فعالیت کسب و کارها و حمایت از حریم خصوصی مردم در مقابل کلاهبرداری، نشست اطلاعات و حریم خصوصی اجرایی شده است.
البته این طرح اکنون دربرگیرنده 10 زیر پروژه است. سامانه «تله‌افزار» برای شناسایی و جمع‌آوری بدافزارها. سامانه بومی «کاوشگر» برای پویش فایل‌های مشکوک با 30 ضد بدافزار، سامانه بومی «سمات» برای مقابله با از کاراندازی توزیع شده برای تشخیص و کاهش اثر حملات DDOS، سامانه بومی «بینا» برای جمع آوری متمرکز بات‌ها و آسیب‌پذیری‌ها در فضای IP کشور، سامانه بومی «چکاپ» برای سنجش امنیت گواهی SSL، سرور DNS و مودم اینترنت، سامانه بومی «سایمان» برای آموزش و شبیه سازی تست نفوذ سامانه‌های وب، سامانه بومی «دانا» برای پویش اطلاعات کل فضای IP کشور، سامانه بومی «سینا» برای ارائه سرویس ارزیابی امنیتی خودکار بر بستر وب و سامانه بومی «سدید» تشخیص نفوذ در شبکه‌های صنعتی مبتنی بر زیمنس. این طرح با مبلغی بیش از 200 میلیارد ریال به اجرا رسیده است.
این پروژه هفت زیر مجموعه دیگر دارد که در آینده نزدیک از آنها رونمایی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر