۰۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۵
کد خبر: ۴۹۵۰۴
بیش از ۷۰ تن از مقام‌های سیاسی و نظامی پیشین آمریکا در نامه‌ای سرگشاده از رئیس جمهور کشورشان خواستند تا سطح اختلافات با ایران را کاهش دهد.

به گزارش پایداری ملی، ۷۶ تن از مقامات سیاسی و نظامی بازنشسته آمریکایی در نامه‌ای سرگشاده خطاب به دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره بالا رفتن تنش‌ها میان تهران و واشنگتن هشدار دادند.

امضاءکنندگان این نامه که با هماهنگی کالج آمریکایی رهبران امنیت ملی تهیه شده است نگرانی عمیق خود را از افزایش اختلافات با ایران در منطقۀ خلیج فارس اعلام کرده‌اند.

کالج آمریکایی رهبران امنیت ملی، کنسرسیومی متشکل از ژنرال‌ها، دریاداران، سفرا و مقامات دولتی بازنشسته آمریکا است که اعضای آن متعهد به تقویت امنیت ملی آمریکا از مسیرهایی همچون برگزاری جلسات گفت‌وگو و تأثیرگذاری بر تصمیم‌گیرندگان و سیاستگذاران، اطلاع رسانی و آموزش عمومی هستند.

امضا کنندگان در این نامه هشدار داده‌اند که درگیری با ایران، چه یک انتخاب باشد و چه حاصل یک محاسبۀ غلط، پیامدهایی غم‌انگیز در منطقۀ خاورمیانه که هم اکنون بی‌ثبات است به همراه خواهد داشت و آمریکا را وارد درگیری دیگری با هزینه‌های سنگین نظامی، انسانی و ژئوپولیتیک می‌کند.

آنها می‌نویسند: «ما به عنوان متخصصان امنیت ملی با سابقۀ فعالیت طولانی در نیروهای مسلح آمریکا و در بخش دیپلماتیک، شاهدانی دست اول در این باره هستیم که چگونه اختلافات ممکن است به سرعت از کنترل خارج شوند.»

آنها همچنین تاکید کرده‌اند که نبود ارتباط مستقیم میان آمریکا و رهبران سیاسی و نظامی ایران آن هم در دوران لفاظی‌های شدید، تنها باعث افزایش احتمال اشتباه در جمع‌بندی‌ها و در نتیجه وقوع یک درگیری ناخواسته می‌شود.

این امضا کنندگان در ادامه با ابراز خرسندی از سخنان اخیر رئیس جمهور آمریکا مبنی بر عدم تمایلش به جنگ با ایران و علاقمندی به استفاده از راه‌های دیپلماتیک نوشته‌اند: شما به عنوان رئیس جمهور و فرمانده کل قوا، این قدرت را دارید که بلافاصله تنش‌های منطقه‌ای را که به سطح خطرناکی رسیده است، کاهش دهید. تدابیر برای کاهش سطح بحران باید با همکاری مقامات ایران در عالی‌ترین سطوح دولت اتخاذ شود.

اعضای کالج آمریکایی رهبران امنیت ملی پیش از نیز در ماه مارس با اشاره به پایبندی ایران به توافق هسته‌ای ۲۰۱۵ و گزارش‌های آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که این پایبندی را تائید می‌کند، خواستار بازگشت آمریکا به این توافق شده بودند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر