۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰
کد خبر: ۴۸۷۳۸
در حالی که دولت آمریکا تلاش می‌کند تا با یک نمایش تکراری در خلیج فارس،‌افکار عمومی مردم ایران و منطقه را تحت تاثیر قرار دهد، سه فرمانده ارشد نظامی کشورمان، این تحرک آمریکایی‌ها را تکراری و نوعی عملیات روانی توصیف کردند.
به گزارش پایداری ملی، همزمان با اوج‌گرفتن رجزخوانی‌های مقامات ایالات متحده آمریکا علیه کشورمان که مخصوصا پس از خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران و 1+5 (برجام) در اردیبهشت سال قبل، شدت بیشتری گرفت و با بازگرداندن برخی تحریم‌های اقتصادی نیز همراه شد، حالا چند وقتی است که آمریکایی‌ها تلاش می‌کنند تا با چنگ و دندان نشان دادن به جمهوری اسلامی ایران و تکرار غیرمستقیم گزینه پوسیده «جنگ نظامی»،‌ سعی در انفعال ایران در پیگیری حقوق برجامی خود و در نهایت، کشاندن مقامات ایرانی به پای میز مذاکره نابرابر دارند.

این اقدام آمریکایی‌ها، با رسانه‌ای کردن خبر اعزام ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن به خلیج فارس - که حدود یک ماه از حرکت آن به سمت خلیج فارس می‌گذرد - همراه شده و تلاش کرده‌اند تا با طراحی و اجرای عملیات روانی گسترده در منطقه، به تصور خودشان فضای ارعاب و تهدید را علیه جمهوری اسلامی ایران ایجاد کنند؛ اقدامی که با واکنش عادی و خونسرد مردم و مقامات کشورمان روبرو شده و فرماندهان ارشد نظامی نیز در روزهای اخیر پاسخ این عملیات روانی دولت آمریکا را داده‌اند.

دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران در واکنش به این تحرک آمریکایی‌ها، آن را امری عادی و مسبوق به سابقه توصیف کرد که هدفش، ترساندن مردم ایران و ایجاد فضای روانی سنگین است.

سردار تنگسیری افزود: آمریکایی‌ها با یک جنگ روانی مطرح می‌کنند که ناو آبراهام لینکن را راهی خلیج فارس کرده اند، اما این ناو چندین بار دیگر از خلیج فارس رد شده است.

وی خاطرنشان کرد: ما ۴۰ سال مقابل این دشمن ایستاده ایم و باید هشیار باشیم، چنانچه در سال های ۲۰۰۳، ۲۰۰۷ و سال ۹۳ که اوج حضور ناوهای آمریکایی در خلیج فارس با حمله به عراق و افغانستان بود و در کنار ما بمب‌هایی را منفجر می‌کردند، مردم ما با صلابت مرگ بر آمریکا می‌گفتند.

دریادار تنگسیری با بیان اینکه این اقدامات برای خالی کردن دل مردم صورت می‌پذیرد، اظهار داشت: متاسفانه خودفروخته های داخلی با فشاری که از لحاظ اقتصادی به مردم می‌آورند، به جنگ روانی دشمن کمک می‌کنند اما مردم بدانند ما آمادگی کامل را داریم که اگر از دشمن خطایی سربزند، در مرحله اول تمام امکانات آمریکا در منطقه را مورد هدف و نابود کنیم.



همچنین امیر دریادار حسین خانزادی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش نیز به اعزام این ناو آمریکایی واکنش نشان داد و با تأکید بر اینکه حضور آمریکایی‌ها در خلیج‌فارس یک حضور نمایشی و بی‌فایده است، خطاب به کشورهای حوزه خلیج‌فارس، گفت: حضور آمریکایی‌ها در منطقه خلیج‌فارس به پایان رسیده و باید منطقه را ترک کنند.

امیر خانزادی که در حاشیه برگزاری محفل انس با قرآن  کریم در منطقه یکم امامت نداجا با خبرنگاران سخن می‌گفت،  اظهار داشت: نمی‌دانم چرا حضور این ناوگروه مورد توجه قرارگرفته است؛ طی این چهل سال انقلاب اسلامی همواره این اشرار و شیاطین را در اطراف خودمان داشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه در مقابل حرف زور استکبار می‌ایستیم، افزود: جمهوری اسلامی ایران پایه‌هایش براساس آموزه‌های دینی و انقلابی است و همواره مورد آماج تهدیدهای دشمنان بوده ولی هیچ بیمی از آن‌ها نداریم.

امیر دریادار خانزادی با بیان اینکه در 200 سال گذشته در حدود دو میلیون کیلومترمربع از خاک ایران جدا شده است اما در چهل سال انقلاب اسلامی ذره‌ای از خاک کشورمان جدا نشده است، تصریح کرد: همچنان با اقتدار ایستاده‌ایم آن هم در شرایطی که تمامی دنیا پشت سر دشمنانمان ایستاده‌اند.

وی اضافه کرد: اینکه امروز صحبت از اعزام ناوگروه هواپیمابر به خلیج‌فارس می‌شود، حرف جدیدی نیست و آن‌ها در تلاش برای بزرگ کردن سایه جنگ هستند.

روز گذشته نیز سردار سرلشگر پاسدار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران در جلسه غیرعلنی مجلس حضور یافت و ضمن ارائه گزارشی از برنامه‌های سپاه در دوره جدید فرماندهی، به این تحرک تکراری آمریکایی‌ها نیز واکنش نشان داد.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس، سخنان سردار سلامی را اینطور روایت کرده است؛ «سردار سلامی تأکید کرد‌ که‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ اعزام ناو هواپیمابر از سوی آمریکا به آب‌های منطقه، یک جنگ روانی بیش نیست و آمریکا با این کار خود در صدد است تا مردم و برخی از مسئولان را از وقوع جنگ بترساند. همچنین فرمانده سپاه گفت که جنگ آمریکا علیه ایران امکان‌پذیر نیست، زیرا آمریکا قدرت و جرات آغاز جنگ علیه ایران را ندارد؛ چراکه از یک سو قدرت نیروی دفاعی ایران و از سوی دیگر آسیب‌پذیری ناوهای هواپیمابر مانع از این امر می‌شود و آمریکا چنین ریسکی را نمی‌پذیرد».


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر