سرمقاله واشنگتنپست به غرب توصیه کرده است که مذاکرات با ایران را از سر بگیرد تا عمق جدیت روحانی در این مذاکرات سنجیده و مشخص شود که آیا انتخابات جدید ایران فضایی برای مانور ایجاد کرده است یا نه؟
واشنگتنپست در سرمقاله خود با اشاره به تغییر لحن سیاست خارجی دولت روحانی نسبت به دولت قبلی ایران، از او به عنوان نه یکاصلاحطلب، بلکه میانهرویی نام برده است که میتواند دوران به دوران تقابلهای تلخ سالهای گذشته پایان دهد.
واشنگتنپست مدعی شده است که روحانی تعدادی تکنوکرات را به سمتهای مختلف گمارده و از کاهش سانسور در اینترنت سخن گفته است. وی همچنین معتقد است که نمیتوان دیواری به دور ایران کشید و آن را از دیگر کشورها جدا کرد.
سرمقاله واشنگتنپست پس از قلمفرسایی در خصوص اینکه تصمیمگیری در خصوص مساله هستهای تنها به عهده روحانی نیست، به غرب توصیه کرده است که مذاکرات با ایران را از سر بگیرد تا عمق جدیت روحانی در این مذاکرات سنجیده و مشخص شود که آیا انتخابات جدید ایران فضایی برای مانور ایجاد کرده است یا نه؟
واشنگتنپست تاکید کرده است که اولویتهای روحانی در داخل ایران و معطوف به مشکلات اقتصادی این کشور است اما بیتردید علاقمند به تسهیل تحریمهای بینالمللی است، اما به هر حال مشخص نیست که او چگونه و با چه سرعتی میتواند عملکرد هستهای ایران را تغییر دهد؟
واشنگتنپست در پایان ضمن تاکید بر فوریت مذاکرات، به سخنان بنیامین نتانیاهو اشاره کرده است که «در حالی که همه در تلاش برای صحبت با او هستند، ممکن است او [روحانی] در تلاش برای غنیسازی اورانیوم باشد.»
رئیسجمهور کشورمان تاکید کرده است که ایران حاضر است برای اعتمادسازی و شفافسازی گفتگو کند اما در عین حال، حقوق هستهای ایران را غیرقابل مذاکره دانسته است.
وی همچنین در اولین کنفرانس خبری خود تاکید کرد که حتی در صورت ادامه تحریمها، دولت آلترناتیوهایی را برای مقابله با آنها دارد.