رئیس بسیج اصناف با گلایه از بیپاسخ ماندن نامهای که به شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا نوشته شده بود، گفت: ما در نامهای که ۳۰ دی ماه امسال به شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا بهدبیری آقای نهاوندیان نوشتیم پیشنهاداتی را ارائه و برای کمک به وضعیت نظارت بر توزیع اقلام ضروری اعلام آمادگی کردیم که متأسفانه بیپاسخ مانده است.
وی با بیان اینکه متأسفانه هیچ جوابی چه بهصورت کتبی و چه بهصورت شفاهی به این نامه داده نشد گفت: طی طرحی که به این شورا پیشنهاد دادیم اعلام کردیم بهجای آنکه سیستم توزیع گوشت بر اساس کارت ملی باشد و بهدلیل مشکلات این سیستم، افراد بتوانند روزانه از چندین محل توزیع، گوشت بگیرند، بر اساس سیستم طراحیشدهای که در حال حاضر موجود هم هست و مبتنی بر شماره تلفن افراد که غیرقابل کپی هم هست، توزیع اقلام ضروری و گوشت انجام شود.
حسنپور با ابراز اینکه نرمافزار مربوطه توسط اتاق تعاون طراحی شده و هماکنون نیز زیرساختهای آن فراهم است افزود: ما علاوه بر این، در نامه مذکور پیشنهاد داده بودیم که توزیع گوشت و اقلام ضروری، بر اساس جامعه هدف خاص، مثل کمیته امداد، بهزیستی، بازنشستگان و کارمندان، و بهصورت لایهبندی انجام شود تا توزیع بهتری در این اقلام صورت گیرد.
وی با تقدیر و تشکر از دادستان تهران و موضعگیری وی در خصوص توزیع اقلام ضروری گفت: آقای دولتآبادی با منطق به این موضوع ورود کرده و خواستار واگذاری امور به اصناف شدهاند؛ بههرحال تیمهای بازرسی مقام قضائی گزارشهایی از روند توزیع گوشت و اقلام ضروری تهیه کردهاند که متأسفانه نتایج این گزارشات که در جلسات ارائه شده، نتایج خوبی نیست.
رئیس سازمان بسیج اصناف کشور خاطرنشان کرد: در صورتی که میزان گوشت وارداتی با میزان درخواست گوشت در لایهبندی مختلف جامعه هدف مورد نظر دولت مشخص شود، بسیج اصناف حاضر است نظارت بر روند توزیع را عهدهدار شود.
وی با اشاره به درخواست مسئولان برخی از سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها و برخی اتاقهای اصناف استانی از بسیج، که خواستار کمک نظارتی بسیج بودند افزود: ما آمادگی داریم در هر نقطهای از کشور با هماهنگی کامل با اتاقهای اصناف و سازمانهای صنعت، معدن و تجارت استانها، توان نظارتی بسیج را برای نظارت بر توزیع گوشت و اقلام ضروری بهکار بگیریم.