وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: این یک واقعیت است که هر چقدر مسئولان در جهت تعالی فرهنگ ایثار و شهادت خدمت کنند و ایثارگران را تکریم نمایند در پیشرفت کشور موفقتر خواهیم بود.
جهانگیری با اشاره به منابع محدود دولت برای اداره کشور، گفت: دولت در برنامه ریزیها و سیاست گذاریهای خود تلاش کرده است تا بتواند بیشترین خدمت را به خانوادههای شهدا، آزادگان و جانبازان و ایثارگران کشور ارائه کند به طوری که ظرف ۵ سال گذشته بودجه خدمات درمانی به این بخش از جامعه بیش از ۱۰ برابر شده است.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه اعضای دولت با فرهنگ ایثار و شهادت غریبه نیستند و مشکلات خانوادههای شهدا، جانبازان و ایثارگران را درک کرده اند، گفت: نباید تصور شود که عدهای در محلی برای تصمیم گیری نشسته اند که این موضوع برایشان فاقد اهمیت است.
وی افزود: فرهنگ ایثار و شهادت به ما کمک میکند و نحوه رفتار ما با این عزیزان میتواند درس آموزی داشته باشد تا ببینند ما با ایثارگران خود چه رفتاری کرده ایم.
جهانگیری همچنین بر شناساندن ارزشهای دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید تاکید کرد و گفت: حضور مردم و نقش آنها در برگزاری همایش ها، کنگرهها و یادوارههای مربوط به شهدا و ایثارگران چشمگیر و قابل تقدیر است و باید ضمن آسیب شناسی و پرهیز از دولتی شدن برنامهها در جهت تشویق و حمایت از آنها گام برداشت.
در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش و کشور و معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و نیز رییس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و رییس بنیاد حفظ و نشر آثاردفاع مقدس حضور داشتند چند مصوبه به تصویب رسید.
راهبردها و سیاستهای شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، دستورالعمل ساماندهی، حمایت و تشویق تشکلهای مردم نهاد در حوزه ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت با محوریت دبیرخانه شورای عالی از جمله مصوبات شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت بود.