"زوی بارعل" نویسنده این مقاله پیش بینی کرد که هدف آمریکا برای ایجاد "ناتوی عربی" در این کنفرانس، به شکست خواهد انجامید.
وی با اشاره به عدم ثبات در تصمیمهای ترامپ و ذکر این نکته که کشورهای عربی "سیاستهای زیگزاگی" دولت آمریکا را فراموش نکرده اند، نوشت: «معلوم نیست این کنفرانس به دنبال چه چیزی است.»
بر اساس این تحلیل، حتی تصور این موضوع که آمریکا در این اجلاس بتواند کشورهای عربی مخالف ایران را به انجام اقدامات عملی علیه تهران مجاب کند، سخت است.
بارعل نوشت حتی در صورت وقوع جنگ با ایران هم، هر کدام از کشورهای عربی اولویتهای مختص به خود را داشته و با آمریکا همسو نیستند.
در این یادداشت آمده است که رژیم صهیونیستی از برگزاری اجلاس ضدایرانی ورشو خشنود خواهد شد، چرا که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل این شانس را خواهد داشت تا در حال دست دادن با رهبران عربی چند تا عکس بگیرد و بیاینه ضدایرانی در پایان این اجلاس نیز نوعی "پاداش" برای وی به حساب خواهد آمد.
وی در ادامه نوشت نمودار جریان سیاستهای آمریکا علیه ایران در خاورمیانه اینگونه حکم میکند که واشنگتن باید نخست میان کشورهای عربی صلح و آشتی برقرار کند، سپس عراق را مجاب کند تا روابطش با ایران را کاهش دهد، پس از آن لبنان را مجبور کند تا در مشارکت حزب الله در دولت تجدید نظر کند، راهی برای پایان دادن جنگ در یمن بیابد، و در نهایت ترکیه را مجبور کند تا اتحاد خود با ایران را پایان دهد، "در حالی که ثابت شده است که هر کدام از این موارد غیر ممکن است. "
این مقاله نوشت از قرار معلوم آمریکا برای دستیابی به تمام اهداف فوق مجبور خواهد بود تا تمامی رهبران کشورهای عربی را عوض کند.
بارعل در نهایت به اطلاعات سطحی دونالد ترامپ درباره دنیای سیاست اشاره کرده و نوشت: «در دسامبر سال ۲۰۱۸، شش ماه پس از آنکه ترامپ رکس تیلرسون وزیر خارجه سابق آمریکا را اخراج کرد، تیلرسون گفت که رئیس جمهور خواندن را دوست ندارد، گزارشهای اجمالی را مطالعه نمیکند، و دوست ندارد که وارد جزئیات بسیاری از مسائل شود.»
پیش از این، وال استریت ژورنال گزارش داده بود که تلاشهای دولت آمریکا برای همراه کردن کشورهای اروپایی با کارزار فشار علیه ایران به بنبست خورده و منابع آگاه میگویند کشورهای عضو اتحادیه اروپا از شرکت در نشستی که واشنگتن قرار است علیه ایران در ورشو برگزار کند، خودداری خواهند کرد.