به گزارش پایداری ملی، نخستوزیر وقت رژیم صهیونیستی به هنگام جنگ بیستودو روزه علیه غزه، جزئیات جدیدی از این جنگ مطرح کرد. او این جزئیات را در واکنش به سخنان وزیر خارجه وقت این رژیم مطرح کرد که گفته، تلآویو در آن جنگ هیچ هدف مشخصی نداشته است.
رژیم صهیونیستی جنگ ۲۰۰۸ علیه نوار غزه را در ۲۷ دسامبر آغاز کرد و ۲۲ روز به صورت بی امان نوار غزه را مورد هدف قرار داد. در این حملات ۱۴۱۹ نفر از نوار غزه شهید شدند که بیشتر آنها از شهروندان عادی و زنان و کودکان بودند تعداد مجروحان ۵۵۰۰ نفر اعلام شد که برخی از آنها همچنان از معلولیت های ناشی از جنگ رنج میبرند.
بر اساس گزارش شبکه دو تلویزیون رژیم صهیونیستی، «زیپی لیونی» رئیس حزب معارض رژیم صهیونیستی - که در سال ۲۰۰۸ و زمان جنگ، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بود- امسال (۲۰۱۹) در پرداختی به این جنگ گفت: ما هیچ هدف مشخصی برای عملیات نداشتیم و می توانستیم آن را فقط دو هفته قبل از آغاز آن به اتمام برسانیم، زیرا روزهای آخر عملیات ضروری نبود.
«ایهود اولمرت» که در سال ۲۰۰۸ منصب نخستوزیری رژیم صهیونیستی را عهدهدار بود، در پاسخ به لیونی گفت: اهداف راهبردی و تاکتیکی جنگ واضح و دقیق بود و تمام اعضای کنست [پارلمان] در آن زمان، آن را تأیید کرده بودند.
اولمرت ادامه داد، هدف طرح، متزلزل کردن تسلط حماس بر نوار غزه به صورت کامل و در مرحله بعدی استقرار نیروهای بینالمللی در این منطقه بود؛ همانگونه که در جنگ ۲۰۰۶ علیه لبنان اتفاق افتاد.
نخستوزیر سابق رژیم صهیونیستی تصریح کرد: با «نیکولای سارکوزی» رئیسجمهور وفت فرانسه در روز سوم جنگ تماس گرفتم، او گفت با توافق آتشبسی که اسرائیل آن را مطرح کرده موافق است؛ از شنیدن این موضوع بسیار غافلگیر شدم زیرا هیچ اطلاعی از این پیشنهاد نداشتم اما سارکوزی به من گفت کسی که این پیشنهاد را وزیر دفاع وقت «ایهود باراک» داده بوده است.
اولمرت در ادامه گفت: باراک پیشنهاد آتشبس را بدون اینکه به من بگوید، برای طرفهای بینالمللی مطرح کرده بود.باراک و لیونی در حقیقت از بهایی که اسرائیل باید پرداخت میکردند، نمیترسیدند بلکه بیم آنها از بهای سیاسیای بود که خودشان باید در صندوقهای رأی پرداخت میکردند
وی مدعی استفاده از عنصر «فریب» علیه حماس در این جنگ شد و افزود: ما روز شنبه را برای آغاز عملیات آغاز کردیم زیرا حماس فکر میکرد در آن روز حمله نمیکنیم. همچنین ایهود باراک دستور بازگشایی تمام گذرگاههای غزه را داد تا حماس فکر کند همه امور به شکلی طبیعی در جریان است و اسرائیل قصد جنگ ندارد. باراک در ادامه به تمام رسانهها دستور داد که اعلام کند جلسه کابینه فردا یکشنبه برگزار خواهد شد.
اولمرت سپس ادامه داد: ساعت شروع عملیات را کاملا محرمانه نگه داشتیم و با آغاز آن حدد پنج هزار تن مواد منفجره بر روی غزه ریختیم. تنها افسری که از این موضوع آگاه بود فرمانده تیپ غزه بود.
* * *
طبق گزارشهای خبری و نتایج بعد از جنگ روشن شد که رژیم صهیونیستی در تحقق اهداف خود در این جنگ شکست خورد. علیرغم محاصره ۱۲ ساله غزه برای نابود کردن حماس و دیگر گروههای مقاومت و نیز جنگهای مشابه بعد از این جنگ، حماس و گروههای مقاومت به کار خود ادامه دادهاند.