وی با بیان اینکه هیچ تصمیمی درباره افزایش، سهمیهبندی و یا ۲ نرخی شدن بنزین در دولت و مجلس اتخاذ نشده است، افزود: دولت فعلا تصمیم گرفته که ساماندهی سوخت را از طریق احیای کارت سوخت که زیر ساختهای آن فراهم است، انجام دهد.
عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: سناریوهایی برای ساماندهی بنزین از سوی مرکز پژوهشهای مجلس، انجمن نفت، نمایندگان و برخی از کارشناسان مطرح شده است که با توجه به اینکه بررسی بودجه سال ۹۸ هفته آینده در دستورکار مجلس قرار میگیرد؛ بنابراین این طرحها در زمان بررسی لایحه در کمیسیونهای تخصصی و تلفیق مطرح میشود.
بختیار در تشریح یکی از طرحهای مطرح شده از سوی مرکز پژوهشهای مجلس گفت: براساس این طرح بنزین به جای خودرو به افراد تعلق میگیرد و برای مثال یک خانواده ۴ نفره ماهانه ۱۲۰ لیتر بنزین دریافت میکنند.
وی ادامه داد: بر اساس این طرح خانوادههایی که خودرو ندارند و یا کمتر از این میزان مصرف میکنند، میتوانند بنزین مازاد خود را در سامانهای که طراحی میشود، عرضه کنند.
عضو کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه کمیسیون انرژی مجلس سیاستگذار است، تصریح کرد: کمیسیون انرژی مشخص کرده که در طرحهای مطرح شده معیارهایی از جمله جلوگیری از قاچاق سوخت، عدم آسیب رسانی به دهکهای پایین جامعه و همچنین عدم اثر تورمی بر سایر متغیرهای اقتصادی رعایت شود.