به گزارش پایداری ملی، رضا الاسوند در این باره توضیح داد: آموزشهای مقابله با گازهای سمی، آتشسوزی و امداد و نجات حاوی نکات مربوط به تمرینهای شرایط اضطراری است که با توجه به اهمیت و شرایط کار در خشکی و دریا از سوی کارشناسان مقیم این مدیریت در بخشهای اچاسئی و H۲S انجام شده است.
وی افزود: براساس برنامهریزی انجام شده و هماهنگی با اداره آموزش و تجهیز نیروی انسانی و مدیریتهای عملیاتی، امسال ۴۰۰ نفر از کارکنان دستگاههای حفاری در دورههای آموزشی واکنش در شرایط اضطراری و ۲۰۹ نفر در دوره اصول و مبانی پدافند غیرعامل شرکت کردند.
الاسوند اظهار کرد: مانورهای بحران سطح یک روی دستگاههای حفاری، ساختمانهای اداری و تاسیسات و کارگاههای پشتیبانی با هدف ارزیابی آمادگی کارکنان و تجهیزات برگزار میشود که برای امسال ۱۰ مانور پیشبینی و تاکنون هفت مانور انجام شده است.
رئیس واحد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران مدیریت اچاسیی و فوریتهای پزشکی شرکت ملی حفاری ایران با بیان اینکه از شمار مانورهای انجام شده چهار مورد در دستگاههای حفاری خشکی و سه مانور در کارگاههای پشتیبانی برگزار شد، ادامه داد: در مانورهای منحصر به دستگاههای حفاری از خدمات شرکتهای کارفرما از جمله شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب، شرکت مهندسی و توسعه مهندسی نفت (متن) و شرکت نفت و گاز اروندان استفاده شد.
وی گفت: به مناسبت روز ملی ایمنی و آتشنشانی دستگاههای حفاری ۶۱ و ۶۹ فتح، مهرماه شاهد برگزاری مانور بحران سطح یک بودند.
الاسوند با بیان اینکه مانور بحران سطح یک به مانوری اطلاق میشود که در صورت بروز حادثه احتمالی، شرکت از امکانات، تجهیزات و توانمندیهای خود برای مهار و کنترل حادثه استفاده میکند، افزود: افزون بر انجام مانورها، کارشناسان اچاسیی مقیم دستگاههای حفاری خشکی نیز برای تمرینهای شرایط اضطراری در دستگاههای حفاری، سناریورهای مختلفی را برنامهریزی و اجرا کردند.
رئیس واحد پدافند غیرعامل و مدیریت بحران مدیریت اچاسیی و فوریتهای پزشکی شرکت ملی حفاری ایران در زمینه حضور فعال این شرکت در همکاری و همیاری با دستگاههای اجرایی و امدادی کلانشهر اهواز در مهار آبهای سطحی توضیح داد: با توجه به عضویت شرکت در شورای هماهنگی مدیریت بحران اهواز، این شرکت چهار دستگاه پمپ دیزل و تانکرهای پمپدار را برای جمعآوری و تخلیه آبهای سطحی در شهرستان کارون اعزام کرد.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تاکنون سه نشست کمیته پدافند غیرعامل و مدیریت بحران در شرکت برگزار شده است، اظهار کرد: در سومین نشست حسب دستور مدیرعامل مقرر شد درباره متمرکز کردن وسایل و تجهیزات اولیه برای مقابله با بحرانهای احتمالی طبیعی مانند پیامدهای ناشی از بارانهای سیلآسا و پیامدهای غیرطبیعی از جمله فوران چاهها و آتشسوزی، مکان مناسب در نظر گرفته شود که این کار در مراحل اجرایی قرار دارد.