۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۴۰۴۹۲
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ایران گفت: رشد جمعیت سالمندی ایران در سال ۲۰۵۰ به ۳۰ درصد می‌رسد.
امیرمسعود عرب در دومین همایش ملی سالمندی دکتر حکیم‌زاده در رشت اظهار داشت: رشد جمعیت سالمندی ایران در سال 2050 میلادی به 30 درصد می‌رسد که این امر توجه ویژه‌ای را از سوی همگان می‌طلبد تا برنامه‌های مدونی برای این چشم انداز طراحی کنند.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ایران تصریح کرد: توجه ویژه به مباحث "واقعیت مجازی" و "توانبخشی از راه دور" می‌تواند در حوزه سالمندی مشکلات زیادی را از پیش رو بردارد که این امر با پیوند صنعت و حوزه توانبخشی که مغفول مانده است محقق می شود.

وی با تاکید بر اینکه استفاده از واقعیت مجازی برای افزایش شناختی به سالمندان کمک می‌کند گفت: جوانان متخصص ایرانی توانایی بالایی در حوزه طراحی این فناوری‌ها دارند و باید از این پتانسیل به خوبی استفاده شود وگرنه باید با هزینه‌های زیاد این فناوری‌ها را از دیگر کشورها وارد کرد.

عرب با اشاره به اینکه 10درصد سالمندان شهر تهران تنها زندگی می‌کنند خاطرنشان کرد: احتمال سقوط و خطرات فراوانی برای سالمندان وجود دارد که با فناوری توانبخشی از راه دور و نصب سنسورهای هوشمند می‌توان آنها را از این خطرات رهانید.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیز در این همایش اظهار داشت: جمعیت سالمندی در مقابل بیماری‌ها بسیار آسیب‌پذیرتر بوده و در برابر داروها و بیهوشی بسیار ضعیف‌تر از افراد میانسال هستند.

حسین همتی با بیان اینکه سالمندان ذخیره‌های پر ارزش اجتماع هستند و باید آنها را تکریم کرد ابراز داشت: سالمندان نباید در کنج خانه‌ها تنها باشند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از هزار و 600 تخت بیمارستانی در گیلان کمبود وجود دارد افزود: جای خدمات توانبخشی بعد از درمان بیماران خالی است و این خدمات در بعد جسمی و روانی بسیار نیاز است.

همتی با تاکید بر اینکه آموزش کلید حل معماهای حوزه توانبخشی است است گفت: دانشکده‌های توانبخشی باید توسعه یابد تا نیروهای متخصص به اندازه کافی داشته باشیم تا خدمات توانبخشی در جامعه فراگیر شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر