۱۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۸:۲۱
کد خبر: ۳۹۰۹
سردار سید کمال هادیانفر
رئیس پلیس فتا گفت: ایران امروز قربانی تروریسم سایبری است و با هرگونه حمله مقابله می کند.

سردار سید کمال هادیانفر در خصوص برخورد با جرایم مشهود در فضای سایبراظهار داشت: پلیس فتا به دنبال این است که از طریق ساز و کارهای قانونی، اختیارات قانونی این پلیس در خصوص برخورد با جرایم مشهود در فضای سایبر را روشن تر و شفاف‌تر کند تا نسبت به صیانت از اسرار و اموال مردم و منافع ملّی بتوان بهتر عمل کرده و از بروز خسارت‌های جبران ناپذیر در فضای مجازی جلوگیری کند.

وی افزود: امروز در اکثر کشورهای پیشرفته و صاحب سبک در فضای مجازی با گسترش خسارت‌های ایجاد شده برای کاربران و به تبع آن شکایت‌های آنان از انواع جرایم فضای سایبری مجازات های منطبق با آن جرایم نیز تدوین و تصویب شده است.

به گفته رئیس پلیس فتا از آنجایی که تأمین امنیت فضای سایبری کشور و حمایت از کاربران کشورمان و ایجاد آرامش و آسایش خاطر آحاد شهروندان از جمله اهداف تشکیل پلیس فتا است این پلیس به دنبال این است که اختیارات قانونی در برخورد با جرایم مشهود در فضای سایبر به صورت واضح و روشن توسط قانونگذار مشخص شده تا خلاءهای قانونی موجود در قانون جرایم رایانه ای کشور برطرف شود.

وی با اشاره به ارتباط میان امنیت فضای سایبر و همکاری های بین‌المللی سایبری ادامه داد: پلیس سایبری ایران معتقد است امنیت در فضای سایبر بوجود نمی‌آید، مگر اینکه همه کشورها فارغ از هرگونه اختلاف سیاسی برای تأمین امنیت این فضا تعامل و همکاری کند.

هادیانفر تاکید کرد: احقاق حق شهروندان در برابر تعرض مجرمان سایبری از وظایف ذاتی پلیس سایبری است و در همین راستا یکپارچگی مسائل فضای مجازی و مرز ناپذیری آن، موجب وابستگی عمیق امنیت سایبری کشورها به یکدیگر می‌شود، به گونه ای که عقب ماندگی پلیس سایبری بعضی کشورها باعث می‌شود که امنیت سایبری سایران با هر توان و قدرتی به خطر بیافتدو مجرمان کشورهای عقب افتاده درایجاد این امنیت تهدیدی برای سایرین باشد.

وی افزود: در همین راستا پلیس فتا در ملاقات های رسمی برای کمک به تأمین آموزش پلیس سایبری کشورهای همسایه اعلام آمادگی کرده است.

رئیس پلیس فتا با بیان اینکه همواره آماده همکاری و تعامل بین‌المللی برای پی‌جویی جرایم سایبری با سایر کشورها است،اظهار داشت: تاکنون چندین کشور درخصوص پی‌جویی جرایم و مجرمین سایبری خود از ما درخواست هایی داشته اند که بیش از 95 درصد آن کشف و اطلاع رسانی شده است.

به گفته هادیانفر کشور ایران خود قربانی ترورسیم سایبری است و با هرگونه حمله سایبری (تروریسم سایبر) مخالف است و پلیس فتا با اینگونه حملات مقابله می کند. مسئولان کشورمان به منظور جلوگیری از هر نوع سو استفاده از زیرساخت های سایبری کشور (حملات بات نتی) در‌صدد اعمال اقدامات اساسی برای بالا بردن امنیت زیرساختهای کشور است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر