۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۴
کد خبر: ۳۷۹۹۵
تولیت حرم امام خمینی (ره) گفت: اگر من اشتباه می‌کنم و جامعه نمی‌پذیرد کنار می‌روم تا یکی دیگر به مردم خدمت کند، عذرخواهی کردن نیز از جایگاه کسی نمی‌کاهد.
حجت‌الاسلام سیدحسن خمینی تولیت حرم امام خمینی (ره) عصر امروز در همایش عبور از بحران و رسیدن به توسعه از دیدگاه آیت‌الله هاشمی و رونمایی از موزه مرحوم هاشمی رفسنجانی به شخصیت رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام اشاره کرد و اظهار داشت: زندگی مرحوم هاشمی رفسنجانی با دوری از ریا، هر نوع فریب و خدعه استوار بود و نظر مردم همواره برای وی اهمیت داشت.

وی با بیان اینکه مرحوم هاشمی رفسنجانی مصلحانه زندگی می‌کرد، گفت: ایشان در طول عمر خود جزو افرادی بود که خود را به کرات در معرض رأی مردم قرار می‌داد.

تولیت حرم امام خمینی (ره) با اشاره به مشکلات موجود در کشور افزود: شکستن طلسمی که رئیس جمهور بی‌اخلاق آمریکا برای ما ایجاد کرده و مشکلات جامعه فقط با همدلی و همراهی ممکن خواهد بود و باید به خواسته مردم تن دهیم.

سیدحسن خمینی تأکید کرد: اگر اشتباهی می‌کنیم باید از مردم عذرخواهی کنیم. ایستادن مقابل خواسته مردم نتیجه‌ای جز از هم گسیختگی اعتماد و وحدت ملی ندارد مردم باید احساس کنند که جامعه متعلق به آن‌ها است بنابراین اگر من را نمی‌خواهند من نیز نباید باشم.

وی با بیان اینکه مردم، ولی نعمت انقلاب هستند، تصریح کرد: اعتماد به مردم باطل‌السحر چشم طمع دشمنان به فروپاشی نظام است؛ بنابراین اگر اشکالاتی در کشور وجود دارد همه با هم حل کنیم و به دوش بکشیم.

تولیت حرم امام خمینی (ره) معتقد است که فضا را محدود و بستر را امنیتی کردن جز آب به آسیاب کسانی که چشم طمع به کشور دارند، ندارد.

سیدحسن خمینی افزود:‌اگر من اشتباه می‌کنم و جامعه نمی‌پذیرد باید کنار بروم و یکی دیگر به خدمت برای مردم بپردازد. عذرخواهی کردن جایگاه کسی را نمی‌کاهد. مردم اگر عذر‌های صادقانه فردی را مشاهده کنند همدلی آن‌ها بیشتر می‌شود.

وی تأکید کرد: با هیچ مفسدی نباید عهد اخوت ببندیدم و با هیچ مزوری پیمان دوستی برقرار نکنیم.

به گفته تولیت حرم امام خمینی (ره) در شرایطی که رهبر معظم انقلاب خلف شایسته امام (ره) به درستی بر همدلی و انسجام جامعه تأکید دارد هر صدا و هر اشاره‌ای که این انسجام را بشکند آب به آسیاب دشمن می‌ریزد.

سیدحسن خمینی گفت: مرحوم هاشمی رفسنجانی بزرگ بود و بزرگ رفت، عزیز بود و عزیز رفت، مصلح اجتماعی بود و موج‌سوار نبود و مقابل خواسته مردم هیچگاه نمی‌ایستاد.

سیدحسن خمینی در ادامه گفت: هاشمی رفسنجانی از سال ۱۳۶۰ به جماران آمد. من از کودکی به سبب رفاقت و قرابتی که با فرزندان ایشان داشتم مرتبا در خانه وی رفت و آمد می‌کردم و تا سال ۹۵ مرتبا از نزدیک با زندگی هاشمی روبرو بودم.

وی با بیان اینکه ظاهر و باطن زندگی هاشمی یکی بود، ادامه داد: این دوری از ریا، زهد نفروختن و به نوعی فقر را در چشمان مخاطب نکردن و پنهان نکردن داشته ها، یکی از وجوه امتیاز آیت الله هاشمی بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر