۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۶
کد خبر: ۳۷۹۶۷
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد از معتادان متجاهر در تهران، شهرستانی هستند، از خروج برخی از این معتادان از تهران و بازگشت به شهرستان‌هایشان خبر داد.
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با بیان اینکه حدود ۳۰ درصد از معتادان متجاهر در تهران، شهرستانی هستند، از خروج برخی از این معتادان از تهران و بازگشت به شهرستان‌هایشان خبر داد.

سرهنگ محمد بخشنده در واکنش به اظهار نظر سخنگوی وزارت بهداشت مبنی براینکه معتادان متجاهر به دلیل اینکه اوراق هویتی نداشته و به همین خاطر توسط بیمه سلامت حمایت نمی‌شوند و از همین‌رو برای پذیرش آنها مشکل وجود دارد گفت: وزارت بهداشت باید یک بیمارستان برای درمان این بیماران معتاد قرار دهد یا اینکه در یک مرکز بازپروری این بیماران را درمان کند. درست است که بهزیستی متولی این معتادان بیمار است، اما دانشگاه‌های علوم‌پزشکی و وزارت بهداشت وظیفه درمان این معتادان را برعهده دارند و باید وزارت بهداشت و سازمان بهزیستی ساز و کاری برای آنها در نظر بگیرند.

وی همچنین با اشاره به پاکسازی و دستگیری خرده‌فروشان مواد مخدر در اطراف مدارس تصریح کرد: نیروهای پلیس همچنان در اطراف تعدادی از مدارسی که در مناطق پرخطر هستند؛ حضور دارد؛ مانند مدارسی که در شوش و هرندی واقع شده‌اند و برای اول مهر برنامه ویژه‌ای برای این مناطق داریم.

اجرای طرح‌های ویژه پلیس در مناطق شوش، مولوی و هرندی از ابتدای مهر

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ با اشاره به حضور نیروهای پلیس در مناطق شوش، مولوی و هرندی در روز خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۰ تیم به صورت شبانه در این مناطق حضور دارند، از ابتدای مهرماه نیز طرح‌های ویژه ما در این مناطق با همکاری کلانتری‌ها انجام می‌شود.

سرهنگ بخشنده همچنین در پاسخ به سوالی درباره دانش‌آموزان معتاد با تاکید براینکه تاکنون از طرف مدارس و آموزش و پرورش دانش‌آموز معتاد به ما معرفی نشده است، تصریح کرد: یکی از برنامه‌های ما آموزش به والدین، معلمان و دانش‌آموزان در مدارس است. پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در سال جاری برای ۵۰۰ نفر از معلمان پرورشی، برنامه آموزشی یک روزه برگزار کرده و در مجموع موضوع آموزش را در مدارس تهران دنبال می‌کنیم. همچنین آموزش‌های لازم به معاونت‌های اجتماعی کلانتری‌ها در این زمینه ارائه و مطالبی نیز آماده شده است و از ابتدای مهر برنامه‌های پیشگیری و آموزشی را در مدارس به جدیت دنبال می‌کنیم.

اعزام مشاور و کارشناس به مدارس در صورت اعلام نیاز

وی با بیان اینکه با آموزش و پرورش نیز هماهنگ شده است تا در صورت اعلام نیاز، برای آنها مشاور و کارشناس اعزام کنیم، ادامه داد: در پلیس مبارزه با مواد مخدر ۵۰ کارشناس وجود دارد و در عین حال برای اجرای این طرح‌ها از ظرفیت‌های کلانتری‌ها، بازنشستگان و اساتید دانشگاه نیز استفاده می‌کنیم. همچنین با حضور کارشناسان در محیط‌های کاری، اداری، نظامی، کارخانجات ایران خودرو و سایپا و ... برنامه‌های آموزشی و پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌کنیم.

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون ۷ و نیم تن انواع مواد مخدر کشف و ضبط شده است، گفت: کشفیات مواد مخدر و دستگیری مواد فروشان نسبت به سال گذشته افزایش داشته و برخوردها نیز شدت پیدا کرده‌است. بیشترین ماده‌ای که کشف می‌شود، نیز همچنان تریاک است.

وی با اشاره به پاکسازی اتوبان‌ها و مناطق مختلف شهر گفت: خوشبختانه در شمال شهر و اتوبان‌ها پاتوق معتادان متجاهر وجود ندارد و پس از پاکسازی‌ها نسبت به سال گذشته حضور معتادان کمتر شده است، البته در بخش‌های جنوبی شهر نیز مناطقی وجود دارد که در حال تلاش برای پاکسازی این مناطق هستیم.

کوچ معتادان متجاهر به محله بعثت و باغ‌آذری

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پاسخ به این سوال که آسیب‌پذیرترین نقطه تهران در حال حاضر کدام منطقه است، تصریح کرد: منطقه ۱۲ شهرداری تهران جزو پرآسیب‌ترین مناطق است که البته پاکسازی شده‌است، اما برخی معتادان به سمت باغ‌آذری و بعثت افسریه رفته‌اند و ما همچنان برای جمع‌آوری این افراد اقدام می‌کنیم.

بیش از ۳۰ درصد معتادان متجاهر در تهران، شهرستانی هستند

سرهنگ بخشنده با بیان اینکه بیش از ۳۰ درصد معتادان متجاهر در تهران شهرستانی هستند، تاکید کرد: مهمترین اتفاقی که در این مدت پس از جمع‌آوری معتادان متجاهر صورت گرفته، این است که برخوردهای شبانه‌روزی پلیس باعث شده تا برخی معتادان شهرستانی احساس ناامنی کرده و به شهرهای خود بازگردند و در حال خروج از تهران هستند. واقعیت این است که شرایط برای معتادان متجاهر در شهرستان‌ها بسیار سخت است، چرا که در تهران سازمان‌های مردم نهاد و NJO ها تا حدودی غذای این افراد را تامین می‌کنند.

وی ادامه داد: با تلاش شبانه‌روزی پلیس کوچه‌ها و نقاط مختلف هرندی پاکسازی شده‌، اما برخی معتادان در یکی دو نقطه هنوز در منطقه هرندی هستند و ما تلاش کردیم تا این افراد دیگر در کوچه‌ها و جلوی منازل مردم حضور نداشته باشند.

حضور ۲۰ هزار معتاد در تهران

رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در واکنش به برخی از اظهارنظرها مبنی براینکه تعداد معتادان متجاهر کمتر از آماری است که توسط پلیس ارائه می‌شود، گفت: در حال حاضر ۶۵۰۰ معتاد از شهر تهران در کمپ‌ها حضور دارند. من یقین دارم ۲۰ هزار معتاد در تهران حضور دارد، اما چون پراکنده‌ هستند، ممکن است؛ برخی گمان کنند، تعداد معتادان متجاهر کمتر از این تعداد است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر