۰۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۷
کد خبر: ۳۶۷۵۳
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس
جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع‌رسانی پاپسا گفت: امروز ابزار دخالت و تهدید دشمنان جمهوری اسلامی نسبت به سه دهه پیش تغییر کرده است و با ورود بحث فناوری، به واسطه حوزه سایبری و فضای مجازی دیگر نیاز به حضور فیزیکی نظام سرمایه‌داری و سلطه از نزدیک در کشورها دیده نمی‌شود.
به گزارش پایداری ملی، نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: متخصصان سایبری می توانند با بکارگیری این علم و تسلط به کشورها از راه دور، فضای ملت‌ها را تغییر دهند و فرهنگ‌ها را دستخوش تحول کنند علی‌الخصوص در فضای امنیتی هر کشوری مداخله کنند و کار را به جایی برسانند که براندازی نظام از این مسیر تحقق پیدا کند.

وی افزود: دفاع و آرایش قوی در حوزه سایبری برای حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی یکی از ضرورت هایی است که سازمان پدافند غیر عامل کشور مدتی طولانی در این حوزه ورود پیدا کرده است به خصوص برای حفظ زیرساخت‌های جمهوری اسلامی و ایمن نگاه داشتن اطلاعات عمومی کشور از دستبرد هکرها و همچنین نفوذ به معنای جمع‌آوری و انتقال اطلاعات به حوزه  مدنظر، عملکرد مناسب سازمان پدافند غیرعامل را می طلبد.

کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: معمولا کشورها در این زمینه آسیب پذیرند از آنجایی که هیچ کشوری نمی‌تواند در فضای سایبری از یک امنیت صد در صد برخوردار باشد، سازمان پدافند غیر عامل نیز باید همانند حوزه‌های دیگر همواره خود را بروز نگه دارد و متناسب با تحولات و تغییرات در این حوزه خود را آماده کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: در این زمینه باید دولت پیوست‌های تمام اقدامات خود را در فضای پدافند غیرعامل در حوزه سایبری معرفی کند یعنی در تمام برنامه‌ها و پروژه‌های جمهوری اسلامی جایگاه پدافند غیر عامل تعریف شود که فضای سایبر هم مزید بر علت خواهد شد.

او گفت: در زمینه پدافند سایبری خلا قانونی وجود دارد زیرا اینها موضوع و مباحث جدید است و عمدتا هر روز دستخوش تحولات عظیمی می‌شود و متناسب با این تحولات باید قوانین بروز شود و پشتیبانی برای این فضا صورت گیرد.

کریمی قدوسی تصریح کرد: اخیرا در مجلس طرحی را نمایندگان امضاء کردند که یک کمیسیون ویژه در ردیف کمیسیون‌های تخصصی برای حوزه فضای مجازی و سایبری تشکیل شود یعنی همین طور که در مجلس شورای اسلامی کمیسیون کشاورزی، صنعت و غیره داریم ضروری است برای حوزه سایبری نیز یک کمیسیون ویژه تشکیل دهیم که سازمان‌هایی مثل پدافند غیر‌عامل، وزارت ارتباطات، سازمان‌های امنیتی و بسیاری از بخش‌های دیگر خودشان را در این کمیسیون تعریف کنند و زیرساخت مصوبات قانونی برای این حوزه توسط این کمیسیون فراهم شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از این مصاحبه گفت: شبکه ملی اطلاعات یکی از زیرساخت‌هایی است که متاسفانه در ایجاد آن تاخیر صورت گرفته است در حالی که اگر اراده دولت به آن تعلق می‌گرفت تاکنون انجام شده بود. یکی از فوری‌ترین اقدامات ایجاد شبکه ملی اطلاعات است که تا این شبکه حاصل نشود سایر برنامه‌ها بخوبی پیش نمی‌رود و همیشه یک وابستگی برای مدیریت سرورها به حوزه برون مرزی، امریکا و کشورهای اروپایی وجود دارد.



گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر