وی افزود: اطمینان از استقرار نظام برنامه ریزی و مدیریت عملکرد از طریق پایش و ارزیابی میزان تحقق اهداف در بازههای ۴ ماهه و در سطح دستگاههای شهرستان، بسیار حائز اهمیت است.
مدیر پدافند غیر عامل خراسان رضوی ادامه داد:اطمینان کامل از شناسایی و سطح بندی زیر ساختها و مراکز ثقل موجود و در ادامه کنترل و مدیریت موضوع تا مرحله تدوین طرح های پدافندغیرعامل و نظارت بر اجرای نتایج حاصل به نحوی که حداقل مصون سازی کامل یک زیر ساخت در سطح هر دستگاه در شهرستان در سالجاری انجام شود ضروری است.
وی ادامه داد:استقرار قرارگاه پدافند زیستی درشهرستانهای مرزی و ۴ شهر بزرگ استان در سال جاری از جمله اقدامات و برنامه هایی است که در دستور کار قرار دارد.
احمدی گفت:در ارتباط با طرح ها و پروژه های جدید نیز باید ضوابط و ملاحظات پدافندغیرعامل از جمله مباحث ۲۱ مقررات ملی ساختمان رعایت شود.
وی بیان کرد:با توجه به ضرورت توجه جدی به مسائل پدافندغیرعامل در شهرهای بزرگ نظیر مشهد، سبزوار، نیشابور و تربت حیدریه به عنوان کانونهای اصلی جمعیت باید برنامه های خاصی در این شهرها از جمله تهیه طرح های پدافندغیرعامل شهری، خروج مراکز ویژه پر خطر شهری، تمرین جابجایی، تخلیه و اسکان موقت جمعیت، مصون سازی و کاهش آسیب پذیری زیرساختهای شهری ، تهیه نقشه وضعیت زیرساختها و تاسیسات، اموزش و فرهنگ سازی عمومی مردم مورد پیگیری قرار گیرد.
وی تاکید کرد : بدلیل اهمیت این شهرها ، معاونت ویژه ای با عنوان معاونت امور شهری در سازمان پدافندغیرعامل کشور این امور را مدیریت می کنند.
احمدی تصریح کرد:باید از ظرفیت هفته پدافندغیرعامل در آبان ماه سال جاری برای ترویج و گسترش فرهنگ پدافندغیرعامل در استان استفاده شود.