وی اظهار داشت: تاکنون در پارک ملی خبر بافت ۵۰ راس بز و قوچ کوهی به این بیماری مبتلا شده بودند که لاشه های آنها را سوزاندیم و دفن کردیم.
جزینی زاده تصریح کرد: در زمینه مبارزه با طاعون نشخوارکنندگان کوچک به استانداری و مدیریت بحران نامه ارسال کردیم که اعتبارات در اختیار سازمان حفاظت محیط زیست استان قرار گیرد.
وی گفت: این بیماری، یک بیماری خطرناک است که همه دستگاه ها از جمله استانداری، دامپزشکی، مرکز بهداشت و فرمانداری بافت باید وارد این مسئله شوند و اگر مدیریت بحران در این زمینه صورت نگیرد تبدیل به یک بحران مدیریت خواهد شد.
لزوم تشکیل ستاد مدیریت بحران استان کرمان
مدیرکل محیط زیست استان کرمان بیان کرد: تا این لحظه هیچ گونه همکاری در استان کرمان در زمینه مبارزه با طاعون نشخوارکنندگان کوچک با سازمان محیط زیست استان کرمان انجام نشده است.
جزینی زاده گفت: درخواست تشکیل ستاد مدیریت بحران استان را داده ایم که تاکنون این جلسه تشکیل نشده و امکاناتی که درخواست داده ایم در اختیار ما قرار داده نشده است. اگر این بیماری از پارک ملی خبر به سایر مناطق استان نفوذ کند به یک خطر و بحران جدی در استان تبدیل می شود.
وی ابراز داشت: تا این لحظه هیچگونه اعتباراتی برای پیشگیری از این بیماری در اختیار ما قرار داده نشده و امکانات ما جوابگو نیست.
جزینی زاده ادامه داد: اگر این بیماری از پارک به بیرون سرایت کند، کل دام اهلی را از بین می برد و تلف می کند و لازم است همکاری بیشتر و نزدیک تری نسبت به گذشته در استان به وجود آید.
وی تصریح کرد: تاکنون با این امکانات کمی که در اختیار داشته ایم توانسته ایم بیماری را در پارک ملی خبر بافت مهار کنیم، اما این امکانات جوابگو نیست و اگر این بیماری از پارک بیرون سرایت کند به عنوان یک خطر بیوتروریست محسوب می شود و هزینه های که در آینده پرداخت می کنیم بیش از این ها است.