۲۵ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱
کد خبر: ۳۴۸۷
فیس بوک و مایکروسافت اولین شرکت‌های اینترنتی هستند که تعداد کل درخواست‌های کاخ سفید برای دسترسی به اطلاعات کاربرانشان را افشا کردند.

به نقل از سی نت،  دو شرکت  فیس بوک و مایکروسافت که به دنبال افشای جاسوسی بی واسطه دولت آمریکا از سرورهایشان اعتبار و احترامشان را  نزد صدها میلیون کاربر از دست داده‌اند به افشای تعداد کل درخواست‌های کاخ سفید برای دسترسی به اطلاعات کاربرانشان پرداخته‌اند و امیدوارند با افشای این اطلاعات تا حدی اعتبار از دست رفته را به دست آورند.

درخواست های افشا شده هم درخواست های آژانس امنیت ملی آمریکا برای جاسوسی در مورد عملکرد کاربران عضو فیس بوک و گوگل را در بر می‌گیرد و هم شامل درخواست‌های پلیس فدرال، ایالتی و محلی برای دریافت داده های کاربران به منظور پیشبرد تحقیقات جنایی است.

آماری که افشا شده نشان می دهد در یک بازه زمانی شش ماهه اطلاعات حدود 18 هزار نفر از کاربران فیس بوک افشا شده است. این رقم در مورد مایکروسافت در همین بازه زمانی که تا پایان سال 2012 را شامل می شود، به 31 هزار حساب کاربری می‌رسد.

در عین حال گوگل هم در حال بررسی تقاضاهای دولتی دریافتی است و قصد دارد آمار مشابهی را افشا نماید. گوگل قول داده که در مقایسه با مایکروسافت و فیس بوک جزییات بیشتری را افشا نماید. هر سه شرکت می‌گویند اطلاعات افشا شده در مورد برنامه جاسوسی کاخ سفید از ارتباطات اینترنتی شهروندان موسوم به پریسم دقیق نبوده و آنها هرگز به دولت اوباما اجازه دسترسی مستقیم به سرورهای خود را نداده‌اند.

با این حال عموم مردم این ادعاها را باور نداشته و معتقدند شرکت های بزرگ اینترنتی آمریکا از طریق همکاری با دولت آمریکا و ارائه خدمات امنیتی و جاسوسی به آن حریم شخصی شهروندان را به خطر انداخته اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر