وی تبیین برنامههای پیشگیری وکاهش خسارات در سوانح طبیعی را از پیش نیازهای توسعه پایدار و همه جانبه شهر مشهد دانست و افزود: باتوجه به پیشرفتهای چشمگیر صورت گرفته در فناوریهای خاص مربوطه، کاربرد علوم وتجهیزات روز در جهت رسیدن به اهداف عالیه این کارگروه اجتناب ناپذیر است.
مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با همکاری و مشارکت ارگانهایی چون شهرداری مشهد نقشههای فنی و مدلهای لازم در خصوص وضعیت شهر، ابنیه، امکانات و تجهیزات، قابلیتها و توانمندیها و نیروهای دراختیار تهیه و با استفاده از متدهای جهانی و مشاوران سطح اول طرح جامع مدیریت بحران برای دومین کلانشهر مذهبی جهان تهیه شود.
مهندس قلندر لزوم پایبندی به طرح جامع مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در ساخت و سازها وطراحی شهری را متذکر شد و گفت: بافت فرسوده شهر مشهد آسیب پذیرترین بخش شهر در برابر زلزله احتمالی خواهد بود و میبایست برای پیشگیری از فاجعه در این زمینه سریعا برنامه عملی تنظیم و اجرا شود.
وی همچنین با تعیین مهندس علیرضا خجسته، مدیر فنی واجرایی اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی به عنوان جانشین رئیس کارگروه خواستار تشکیل منظم جلسات کارگروه بصورت مستمر در دورههای ماهانه شد.