این خبرگزاری مینویسد، ایران روز چهارشنبه میزبان کنفرانسی بینالمللی خواهد بود تا راهکاری سیاسی برای بحران سوریه پیدا کند. در عین حال، فرانسه، آمریکا و روسیه نیز در پی برگزاری کنفرانس دیگری هستند. در این مطلب به نقل از معاون وزیر خارجه ایران آمده که بیش از چهل کشور و همچنین نماینده کوفی عنان، دبیرکل سابق سازمان ملل در این کنفرانس شرکت خواهند کرد.
کمک مالی و اعتباری ایران به دولت سوریه، موضوع دیگری است که امروز در برخی مطبوعات بازتاب یافته است. «میدل ایست آنلاین» به نقل از بانک مرکزی سوریه مینویسد ایران دو خط اعتباری به ارزش مجموعاً چهار میلیارد دلار را برای سوریه افتتاح کرده و میخواهد خط سومی را نیز بگشاید تا با اثرات تحریمهای بینالمللی علیه دولت دمشق مبارزه کند.
از دو خط اعتباری که تاکنون برای سوریه گشوده شده، اولی به ارزش یک میلیارد دلار به تأمین اعتبار واردات کالاهای گوناگون اختصاص دارد و دومی به منظور خرید بنزین و محصولات وابسته در نظر گرفته شده است. میدل ایست آنلاین اشاره میکند که اخبار مربوط به توافق ایران و سوریه برای گشایش خطوط اعتباری، نخستین بار در ماه ژانویه سال جاری منتشر شد.
تودی زمان به بخشی از سخنان لاریجانی اشاره میکند که در جلسه علنی مجلس گفته: «اگر محاسبات شما پس از سه سال نادرست از آب درآمده، مسئولیت آن را به گردن ایران و حزبالله نیندازید». وی همچنین اشاره کرده که چنین اظهاراتی ناشایست بوده و بر مبنای واقعیتهای میدانی نیست.
این در حالی است که به واسطه تحریمهای غرب علیه بخش انرژی ایران، واردات نفت هند از ایران در سال مالی گذشته به میزان بیش از ۲۶ درصد افت کرد. وال استریت ژورنال اشاره میکند که در سال گذشته، ایران معادل یازده میلیارد دلار به هند صادرات داشته و در مقابل، ۲٫۹۵ میلیارد دلار از این کشور کالا وارد کرده است.