جلسه شورای پدافند غیرعامل استان گلستان با حضور اعضای شورا و روسا و اعضای کارگروه های چهارده گانه تخصصی پدافند غیرعامل در سالن اجتماعات استانداری گلستان به ریاست طهماسبی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار و جانشین رئیس شورای پدافند غیرعامل استان و تجری مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری برگزار گردید.
به گزارش خبرنگار پایداری ملی، جلسه شورای پدافند غیرعامل استان گلستان با حضور سردار حیدری معاون بسیج و امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور و مهندس مولوی معاون مدیرکل پدافند غیرعامل وزارت کشور و با حضور اعضای شورا و روسا و اعضای کارگروه های چهارده گانه تخصصی پدافند غیرعامل در سالن اجتماعات استانداری گلستان به ریاست طهماسبی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار و جانشین رئیس شورای پدافند غیرعامل استان و تجری مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری برگزار شد.
در این جلسه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان اظهار داشتند: شناسایی و طبقه بندی زیرساختهای مهم شهرستانها در اولویت اداره کل پدافندغیرعامل استان باشد.
"علی اصغر طهماسبی" در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان اظهارکرد: تشکیل اتاق فکر پدافند غیرعامل و معرفی نخبگان و صاحب نظران این حوزه، مورد اهتمام دستگاههای اجرایی استان باشد و مدیران حتماً یک کارشناس با انگیزه و مطلع نسبت به این حوزه را در سیستم خود شناسایی و بکارگیری کنند.
وی در ادامه به برگزاری منظم جلسات کارگروهها و کمیته های 14 گانه ذیل شورای پدافند غیرعامل استان و پیگیری مصوبات و ارسال آن به دبیرخانه شورا تأکید کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان بیان کرد: در طراحی و اجرای تمامی پروژه ها باید نسبت به رعایت الزامات و ملاحظات پدافندغیرعامل بر اساس مبحث 21 مقررات ملی ساختمان اقدام شود زیرا تمامی نظارت ها در این حوزه بر این اساس صورت خواهد گرفت.
طهماسبی گفت: دستگاههای اجرایی استان نسبت به ایجاد، راه اندازی و فعال نمودن کمیته پدافند غیرعامل در مجموعه خود اهتمام داشته باشند.
وی در ادامه اظهار داشت: شهرداران استان نیز می بایست ملاحظات پدافندغیرعامل در طرحهای توسعه شهری را که توسط سازمان پدافند غیرعامل تهیه و ابلاغ شده را در اجرای طرح های هادی، جامع و تفصیلی به عنوان یک سند بالا دستی اعمال نمایند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با بیان اینکه تمامی شهرستانها و دستگاهها باید دارای اطلس امنیتی باشند، خاطرنشان کرد: فرمانداران و مدیران دستگاهها می بایست برآورد درستی از تهدیدات داشته و بر اساس آن اطلس امنیتی خود را تدوین و همه ساله به روز رسانی کنند.
طهماسبی در ادامه به بیان مهمترین مأموریت ها و وظایف سازمان پدافند غیرعامل پرداخت و سیاستگذاری، برنامه ریزی، هماهنگی بین بخشی و بین دستگاهی، آموزش و فرهنگ سازی، پایش تهدیدات، سطح بندی مراکز و رعایت ملاحظات پدافند غیرعامل در مهندسی سازه ها را به عنوان مأموریت های شاخص در این حوزه قلمداد کرد.
وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران از ابتدای پیروزی انقلاب همواره مطمع نظر دشمنان خود بویژه امریکای جهانخوار قرار داشته تصریح کرد: تهدیدات دشمن قالباً نظامی نیست و در زمان صلح تهیدات سایبری، مردم محور و زیستی وجود دارد که در پدافند غیرعامل به آنها پرداخته می شود.
وی در پایان با اشاره به حوادث دی ماه در کشور بیان کرد: طی هفته های گذشته در کشور ما اتفاقاتی رخ داد که در ابتدا تهدید بود اما تبدیل به آسیب شد، برای اینکه از اینگونه حوادث و اتفاقات مشابه جلوگیری نماییم، نیازمند فرهنگ سازی هستیم و باید خود را در برابر آسیب ها توانمند کنیم.
در پایان این جلسه که با حضور سردار حیدری معاون بسیج و امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور و مجتبی مولوی معاون اداره کل پدافند غیرعامل وزارت کشور برگزار شد، از دستگاههای برتر استان در حوزه پدافند غیرعامل تجلیل به عمل آمد.
همچنین با اهدای لوح تقدیری از طرف سردار سرتیپ دوم پاسدار دکتر غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور و رئیس انجمن علمی پدافند غیرعامل ایران ، از زحمات و تلاشهای طهماسبی معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری گلستان و تجری مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری به جهت برنامه های هفته پدافند غیرعامل استان در سال 96 تقدیر و تشکر بعمل آمد.