۰۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۹
کد خبر: ۲۵۴۹۱
رئیس پلیس فتا استان زنجان گفت: اخیرا کلاهبرداران اینترنتی از ساده لوحی و طمع کاربران سوءاستفاده کرده وبا عناوین مختلف آنها را در دام خود گرفتار و مقاصد شوم خود را پیاده می‌کنند .
به گزارش پایداری ملی، سرهنگ دوم آدینه‌لو با بیان اینکه ایمیل جعلی شیوه‌ای است که کلاهبرداران اینترنتی به منظور سوءاستفاده از کاربران اینترنت بکار می‌گیرند، اظهار کرد: در این روش، کلاهبرداران ایمیلی را برای قربانی ارسال می‌کنند (غالباً این ایمیل‌ها به صورت انبوه برای کاربران ارسال می‌گردد) که به ظاهر دارای آدرس  معتبر و مهم می‌باشد.
 
‌وی خاط‌رنشان‌ کرد: در متن این ایمیل‌ها معمولا از قربانی خواسته می‌شود که به لینک خاصی مراجعه نموده و یا اطلاعات مورد نظر کلاهبردار را برای وی ارسال کند و یا پولی را به حساب مورد نظر واریز نماید.
 
سرهنگ آدینه‌لو با بیان اینکه اخیرا کلاهبرداران اینترنتی ازساده لوحی و طمع کاربران سوءاستفاده کرده و با عناوین مختلف آنها را در دام خود گرفتار و مقاصد شوم خود را پیاده می‌کنند، افزود: اصلی‌ترین راه پیشگیری از به دام افتادن در اینگونه موارد توجه به این نکته می‌باشد که ایمیلی که در آدرس فرستنده آن نام ارگان و یا سازمان معتبری درج شده است لزوماً واقعی نیست و حتما باید از صحت آن اطمینان حاصل نمود.
 
 وی به کاربران توصیه کرد: قبل از هرگونه اقدام به پاسخگویی به این نوع ایمیل‌ها به یاد داشته باشند که نباید هیچگاه اطلاعات کاربری خود را از طریق یک درخواست یا فرمی که از طریق ایمیل دریافت کرده‌اند، وارد کنند.
 
رئیس پلیس فتا زنجان تاکید کرد: به هیچ عنوان به درخواست‌های اینگونه ایمیل‌ها پاسخ ندهند چه درخواست واریز پول باشد یا تکمیل اطلاعات مثل مشخصات فردی درخواست شده باشد.
 
به گفته سرهنگ آدینه‌لو ایمیل‌های تبلیغاتی ناخواسته و نامعلوم که از آن‌ها به عنوان اسپم یا هرزنامه نام برده می‌شود، ایمیل‌هایی بیهوده و آزار دهنده هستند، که گاهی اوقات اسپم‌ها شامل پیشنهادهای جعلی هستند که فقط وقت و پول شما را از بین خواهند برد.
 
وی ادامه داد: برای توقف و محدود کردن ایمیل‌های اسپم‌ها شما می‌توانید پیشنهادی را که از طریق اسپم دریافت می‌کنید، همانند یک تماس تلفنی ناخواسته و نابجا، رد کنید و هرگز وعده و وعیدهایی که از طریق اسپم و از طرف غریبه‌ها دریافت می‌کنید، باور نکنید.
 
رئیس پلیس فتا زنجان در ادامه به شهروندان توصیه کرد: سعی کنید در مورد تشخیص کلاهبرداری‌های رایج اینترنتی بیشتر اطلاعات کسب کنید و اطلاعات خود را در زمینۀ تشخیص کلاهبرداری‌های رایج اینترنتی افزایش دهید.
 
وی با اشاره به اینکه محتوای آموزشی خوب در سایت پلیس فتا برای بالا بردن سطح آگاهی و دانش کاربران وجود دارد، گفت: در سایت پلیس فتا روزانه اخبار و راه‌های برخورد با جرائم سایبری آموزش داده می‌شود که کاربران به راحتی می توانند با مطالعه آن دانش سایبری خود را افزایش دهند.
 
سرهنگ آدینه‌لو در پایان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با چنین مواردی به پلیس فتا مراجعه یا از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش ارتباطات مردمی نسبت به اطلاع رسانیی  موارد مشکوک اقدام نمایند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
نام
ایمیل
نظر